Grup de poesia Constància
Espai poètic

El Grup de Poesia Constància es va fundar l'any 1995 al Centre Cívic Sant Andreu, amb un grup de persones actives i compromeses amants de la poesia amb un propòsit bonic i senzill: trobar-se un cop per setmana per compartir poesies pròpies o d’altres poetes que admiren a través de la lectura en veu alta.

La seva activitat i participació a Sant Andreu és ja una tradició amb el seus recitals de Sant Jordi i Nadal, i més recentment durant les representacions en contra de la violència de gènere conjuntament amb altres associacions del centre. El moviment d’aquest grup s’enriqueix amb la edició i publicació trimestral de la Revista literària Constància, on tothom que forma part de l’associació pot enviar el seu poema per compartir-lo. A més cada edició es publica la biografia d’alguna persona amb reconeixement en el món de la poesia.

Aquest any 2020 celebren 25 anys des de la seva fundació i, malgrat aquests dies de confinament no  han pogut trobar-se presencialment, mantenen la seva tertúlia via whatsapp i allà continuen compartint les seves veus i intercanviant aplaudiments i abraçades virtuals. Des del Centre Cívic Sant Andreu, cada dimecres al Facebook us anirem deixant un trosset poètic en veu d’algun poeta o d’alguna poetessa de Constància.

Si voleu llegir més, podeu accedir aquí

Compartir