Clip Teatres
Qui son Clip Teatres?

Els orígens de Clip Teatres

Clip Teatres neix al Centre Cívic Sant Andreu el 1996. El grup es constitueix quan cessa l'activitat d'Stoc, que organitzava des de feia temps els “Carajillos de Teatre”, per donar continuïtat a l'activitat teatral del Centre. Tant és així, que les sessions de teatre que organitza Clip Teatres, amb el nom de "C o no C" de Teatre, continuen la numeració dels anteriors "Carajillos". Si Stoc clou la seva activitat al Centre amb el “Carajillo” número 62, Clip Teatres inicia la seva activitat amb el 63è “Carajillo” i no serà fins al número 69 que canviarà de nom, passant a anomenar el seus espectacles “C o no C de teatre".

Els components del grup

Clip Teatres agrupa un conjunt d'actors, directors, escenògrafs, tècnics... la majoria ja vinculats activament a l'anterior trajectòria dels “Carajillos de Teatre”, que si bé desenvolupen la tasca a nivell amateur, ho fan amb un rigor i exigència plenament equiparables als del teatre professional. Bona prova d'això és la freqüent col·laboració d'actors i actrius professionals.

Clip Teatres té els seus estatuts d'associació cultural i és gestionat per una junta que es renova periòdicament a les assemblees que a tal efecte es convoquen regularment.

Es tracta d'un grup obert sempre a noves incorporacions. Qui vulgui adherir-se a Clip Teatres, en qualsevol de les facetes abans esmentades, o simplement com a espectador/a o amic/ga, té sempre la possibilitat de fer-ho. Només cal que es posi en contacte a través del correu clipteatres@gmail.com.

També estan a les xarxes socials, feu-els-hi una visita a Facebook, a Instagram i a Twitter!

Compartir