Dibuixa't aquest 8 de març!
Una iniciativa de Cecília Bustos

08/02/2021 > 01/03/2021

Son dies inusuals en què hem d’acceptar molts canvis, per exemple, sortir al carrer o reunir-se amb persones no és fàcil i està limitat, i això condiciona les celebracions, esdeveniments i trobades... Tot i això, volem creure que la creativitat és el millor remei contra la incertesa, i proposem una manera perquè aquest 8 de març puguis dir allò que vols que es senti i puguem expressar col·lectivament, un any més, que juntes som més fortes! Et convidem a una manera diferent i creativa de fer-ho! Uneix-te!

Et proposem peces de roba, accessoris i complements que pots utilitzar per a crear la teva representació per anar a la mani. Pots fer-te com vulguis, i acompanyar-te de qui més et vingui de gust… dibuixa el teu avatar amb tot el poder de la imaginació!

1. Descarrega’t les plantilles que trobaràs a ANNEXES o vine a buscar-les al centre cívic, tenim jocs de plantilles impreses per a tu! 

2. Tingues a punt el material que necessitaràs: tisores, cola, papers, llapis, llapis de color i tot el que vulguis afegir per donar color i forma a qui et representarà a la manifestació del 8M d’aquest any.

3. Un cop tinguis la teva pròpia versió dibuixada, acolorida i preparada per sortir al carrer pots: portar-la al centre cívic, o bé, fotografiar-la o escanejar-la (fés servir bona llum i evita deformacions fent servir un angle de 90º entre l’objectiu de la càmera i el dibuix) i enviar-ho a activitatsccsa@gmail.com

***Rebrem les propostes fins l’1 de març i la manifestació il·lustrada (exposició) amb totes les vostres creacions es podrà visitar del 5 al 31 de març.

I, aquí teniu un vídeo d'exemple:

Edat: Totes!

On: On vulguis

Email: activitatsccsa@gmail.com

Compartir