Convocatòria Art Jove
A la primavera

L'Espai d'Art Jove Boca Nord és un dels projectes de l'Espai Jove Boca Nord que enfoca la seva programació, formació i difusió, al suport a la creació artística emergent i a l'àmbit expositiu, dirigit als més joves.

Aquest espai d'exposicions vol promoure el treball dels i les artistes més joves, servir com a plataforma de projecció i espai on es poden fer els primers passos en l'àmbit expositiu o de comissariat, o portar a terme els primers projectes creatius més experimentals. Més enllà de la programació d'exposicions, busca oferir oportunitats de formació i crear una xarxa de treball amb altres espais. Per un altre costat, té sempre present assegurar una relació propera amb el seu públic, el territori immediat i la ciutat en definitiva, oferint activitats i oportunitats de contacte, algunes vegades dirigides, altres espontànies.

Així que, obrim aquesta convocatòria dirigida a joves artistes, comissaris i creadors, amb prioritat aquelles persones menors de 35 anys, que vulguin proposar un projecte expositiu de qualsevol àmbit artístic plàstic, sonor, visual; tant en format col·lectiu com biogràfic de temàtica lliure, preferiblement inèdits, que destaquin per la seva qualitat, l'experimentació amb nous llenguatges expositius i capacitat per adequar-se a l'espai i recursos disponibles per l’Espai Jove Boca Nord i el Centre Cívic Sant Andreu. Al mateix temps, els projectes s’oferiran en format virtual i es podran veure al centre que no aculli l’exposició presencial. La tasca de la digitalització serà a càrrec dels centres amb col·laboració dels i de les artistes.

A més, la proposta ha de constar d’una activitat relacionada amb l’obra la qual es durà a terme a l’espai on té lloc l’exposició. D’aquesta manera, el contingut de les propostes seleccionades seran presents tant a l’espai Jove Boca Nord com al Centre Cívic Sant Andreu, però en dos formats diferents: el pròpiament expositiu (exposició) i un de més pedagògic i participatiu (activitat puntual).

Es tindran en compte positivament projectes que tractin temes relacionats amb sensibilitat social, LGTBI, territori, nous formats expositius, multidisciplinaris, performance, entre d’altres.

Compartir