Convocatòria Sona Verneda
Selecció de grups per tocar a la Festa Major

Sona Verneda és un projecte coorganitzat entre la Coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí (VERN) i el CC Sant Martí.

L'objecte d’aquesta convocatòria és escollir grups emergents, de diferents estils, per actuar en un concert a l'aire lliure i d'entrada gratuïta, davant del Centre Cívic, en el marc de la Festa Major de la Verneda - Sant Martí.

Consulteu les bases de participació en PDF.

 

 

RESULTAT DE LA CONVOCATÒRIA DE 2019


La convocatòria de 2019 va tenir lloc al mes de setembre, amb una afluència de 57 bandes inscrites. El comitè seleccionador, del qual hi van participar representants d'Ultra Local Records i Somiar Sons, a més de representants de la Coordinadora Vern i el Centre Cívic, en trobada presencial, va escollir els grups:

El concert resultant va tenir lloc el divendres 15 de novembre.

 

PROGRAMA DE RÀDIO AMB ENTREVISTES


El mateix dia del concert, durant les proves de so, l'emisora comunitària Gran Via Ràdio, de Sant Martí, va realitzar un programa especial, al costat de l'escenari, per entrevistar els grups participants. Podeu escoltar-lo des d'aquí:

LLISTA DE REPRODUCCIÓ


A continuació podeu escoltar algunes de les cançons dels grups que van tocar al concert de l'edició de 2019 de Sona Verneda:

 


 

 

Compartir