Convocatòria Sona Verneda
Selecció de grups per tocar a la Festa Major

Sona Verneda és un projecte coorganitzat entre la Coordinadora d’Entitats de la Verneda – Sant Martí (VERN) i el CC Sant Martí.

L'objecte d’aquesta convocatòria és escollir grups emergents, de diferents estils, per actuar en un concert a l'aire lliure i d'entrada gratuïta, davant del Centre Cívic, en el marc de la Festa Major de la Verneda - Sant Martí.

Podeu consultar les bases de participació (PDF) de l'edició de 2019.

 


Resultat de la convocatòria de 2019

La convocatòria de 2019 va tenir lloc al mes de setembre, amb una afluència de 57 bandes inscrites. El comitè seleccionador, del qual hi van participar representants d'Ultra Local Records i Somiar Sons, a més de representants de la Coordinadora Vern i el Centre Cívic, en trobada presencial, va escollir els grups que detallem a continuació. El concert resultant d'aquesta selecció va tenir lloc el divendres 15 de novembre de 2019:

Flux
(fusió, L'Hospitalet de llobregat)
projecteflux.bandcamp.com
Fusion Inbassion
(jazz-funk, Barcelona)
fusioninbassion.bandcamp.com
Noble
(rock alternatiu, Barcelona)
soundcloud.com/noblebarcelona
Xarxa (rock, ska,reggae, Mallorca)
xarxagrup.bandcamp.com

 


Programa especial de ràdio

El mateix dia del concert, durant les proves de so, l'emisora comunitària Gran Via Ràdio, del barri de Sant Martí de Provençals, va realitzar un programa especial al costat de l'escenari amb la seva unitat mòbil, per entrevistar els grups participants. Podeu escoltar-lo des d'aquí:

Compartir