Wonka! Un espectacle familiar per gaudir online
Wonka! | Espectacle de la Cia Petit Bombay

Enguany no ens podrem trobar per donar la benvinguda a l'estiu com sempre amb la Fira de Circ i Animació Mercateatre, no obstant això la Cia. Petit Bombay, ja coneguda per ser presentadora de #mercateatre en diferents ocasions, ens convida a participar d'aquest espectacle familiar fet per ser visionat que podreu gaudir del 3 al 12 de juliol al des d'aquest enllaç directe del nostre canal de Youtube.

 

A més, a partir del 6 de juliol, us deixem al nostre canal de YouTube dos tutorials per aprendre com crear el vostre propi conte amb titelles i fer la vostra pel·lícula per ser vista a les xarxes.

Us proposem 2 càpsules-taller gratuïtes que penjarem a les nostres xarxes. Podreu aprendre amb les explicacions, materials i tot el que necessiteu pel vostre attrezzo i personatges, també els secrets per compondre el pla, millorar el so i com fer el muntatge final.

 

 

Us hi esperem!

 

Wonka

Willy Wonka convidarà aquest any a cinc afortunats a visitar la seva fàbrica!

Qui trobi un Golden Ticket (Tiquet d'Or) podrà passar un dia sencer i conèixer els secrets de la mítica Fàbrica de Xocolata... però no totes les sorpreses són bones!

 

 

Facebook de la companya

Web de la Cia Petit Bombay amb més espectacles i informació

Troba @petitbombayteatro a Instagram

 

Una producció de Petit Bombay

Guió, adaptació | Brian Mongard

Construcció titelles, veus, actor | Brian Mongard

Construcció casa família Buckets | Inma Gonzalez

Càmera, edició, muntatge | Brian Mongard

* Música All copyright free tracks from Bensound

planols, millorar el só i com fer el montatge final

Compartir