Convocatòria Mercateatre 2021
Fins al 30 d'abril

RESUM DE LES BASES DE PARTICIPACIÓ

La convocatòria s’orienta a professionals i roman oberta a tota companyia o artista de qualsevol disciplina de les arts escèniques.

Esdeveniment

Enguany es dividirà en dues gales que tindran lloc el 3 i 4 de juliol, a l'Auditori Sant Martí, amb públic presencial i retransmeses a Internet.

Modalitats de participació

A) Representacions de menys de 15 minuts de durada (amb una compensació de 200€).
B) Conducció de les gales: benvinguda, presentació de totes les actuacions i comiat (amb una compensació de 300€ per gala).

Inscripció

Oberta fins al 30 d'abril. Per participar haureu d'omplir el formulari habilitat al web mercateatre.com i adjuntar-ne la documentació que hi trobareu indicada.

Selecció

L’organització escollirà 8 espectacles, en base a criteris d'originalitat, qualitat i creativitat, així com també d’adequació a l’espai i de viabilitat segons els recursos a disposició de l’organització.

Actuació extra

D’entre els espectacles participants a Mercateatre 2021 que comptin amb una versió de més llarga durada, l’Auditori Sant Martí n'escollirà un per incloure'l a la seva programació de la temporada 2021-2022.

Bases al complet

Llegiu el text íntegre de les bases de participació (descarregueu-vos-el en PDF). La participació de la convocatòria implica el coneixement i l’acceptació de les bases al complet.


Per resoldre qualsevol dubte dirigiu-vos a l’equip de dinamització del Centre Cívic Sant Martí, per correu electrònic (mercateatre@ccsantmarti.net) o per telèfon (93 256 57 60).

Compartir