Us proposem activitats per fer #desdecasa
#ensensortirem

01/04/2020 > 01/06/2020

 

Pilates, Ioga, Hipopressius, Taixí, Zumba, Salsa, Pintura i molt més!

 

COS I MOVIMENT

 

La tallerista Cristina Suárez fa classes diàrias al seu Instagram a les 11.30 del matí. Si no podeu connectar-vos, podeu seguir el seu canal de Youtube Cristy Suaga. Té sessions de Pilates, Zumba, Hipopressius i a més classes de Zumba per a infants!

 

La tallerista Gladys Echeverri, especialitzada en Pilates i Hipopilates penja diferents rutines per mantenir una bona relació cos i ment. Ja podeu inscriure-us al seu canal de Youtube.

 

Si el que voleu és una rutina més suau d’exercissis encadenats i coordinació lenta i precisa, podeu seguir les sessions en directe que cada dia fa Alicia Marchal a les 19 h de Taixí, Chikung i Pilates (per aquest ordre) 

 

CUINA

Carmeta Comas de la Escola de Cuinetes i tallerista al Centre Cívic, molt activa a les xarxes ens ensenya a reaprofitar i no malbaratar els aliments, i a més de gaudir molt de les possibilitats de la nostra cuina i del temps a casa. Fareu també deliciosos pans i aprofundireu en la vostra creativitat a la cuina. Aviat compartirà amb nosaltres els resultats del seu darrer taller de Batchcooking.

 

DANSA

Si voleu practicar alguns passos de salsa, podeu seguir al Carlos Pacheco per tornar amb alegria i bona energia. Bona música i moltíssima bona vibra!

 

ART I CREATIVITAT

Branca Col·lectiu, amb Virginia Zimanàs, encarregada de l’aula de Pintura, es troba tots el dimarts i dijous amb la seva classe per posar en comú les “natures mortes confinades” de l’alumnat. #YoDibujoMisViveres és una iniciativa que es plasmarà amb una exposició que farem a La Tercera tan aviat com tornem a la quotidianitat.

 

 

No us oblideu que tenim activitats físiques programades per a tota la setmana!! Només cal fer una visita al Facebook i l'Instagram del Centre Cívic.

 

Barcelona des de casa

 

 

On: Centre Cívic Sant Martí

Telèfon: 932565760
Email: informacio@ccsantmarti.net

Compartir