Concert: METROPOLITAN UNION QUARTET

Diumenge 11
De 18:30 a Duració aprox. 1 h.

11/04/2021
Preu: Gratuït

Metropolitan Union Quartet

CONCERT: diumenge 11 d'abril,  a les 18.30 h

BARBERSHOP FEVER és una interessant proposta de música Barbershop que us sorpendrà per la seva energia i potència harmònica.

Coneixereu les músiques que es cantaven i s´escoltaven a les barberies americanes a inicis del segle XX on de ben segur que en reconeixereu més d´una.

Acords estàtics increiblement llargs i potents amb un empast i timbre de veu dissenyats per impressionar les vostres oïdes.

Un desplegament vocal formidable dut a terme només amb quatre veus masculines del quartet Metropolitan Union.

 

Enllaços d'interès: AQUÍ

 

barcelona.cat/ccsantmarti

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia

Aforament limitat

Espectacle apte per a tots els públics

PROCEDIMENT DE RESERVA I RECOLLIDA D'ENTRADES

Els espectacles es faran amb aforament reduït i respectant el protocol de seguretat Covid-19. Les entrades seran numerades i caldrà fer la reserva prèviament a través de Reserva en línia mitjançant el següent enllaç: RESERVA D'ENTRADES EN LÍNIA 

*En la reserva d'entrades, us demanarem telèfon i/o correu electrònic de contacte. La recollida de les vostres dades s'empara dins el marc de la Llei Orgànica 3/2018, de 6 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i garanties dels drets digitals, i no té cap altra finalitat que la de tenir una via de contacte en cas que es produís una possible exposició amb la COVID-19. Les vostres dades personals seran tractades per Auditori de Sant Martí, no seran cedides a tercers i s'eliminaran després de dos mesos. Teniu dret a accedir i rectificar les vostres dades, contactant per les vies habituals indicades anteriorment.

NOVETATS EN LA RESERVA D'ENTRADES

 • Es podran reservar un màxim de 4 entrades per persona
 • Amb la reserva, s'assignarà per correu electrònic o telefònicament, fila i número de cadira. També s'informarà de l'hora d'entrada a l'espectacle.
 • L'entrada i el desallotjament de l'espai serà esglaonada per files. Hi haurà acomodació fins a la localitat reservada.
 • A causa de la reducció de l'aforament, si finalment no vindràs a l'espectacle, pots tornar l'entrada perquè la pugui aprofitar una altra persona.
 • Si penses que pots tenir símptomes de la covid-19 o has estat en contacte amb algú diagnosticat del virus, queda’t a casa

MESURES DE PROTECCIÓ A L'ESPAI

 • Les persones majors de sis anys assistents a l'espectacle caldrà que vinguin amb mascareta.
 • A l'espai hi haurà un punt amb gel hidroalcohòlic.
 • L’aforament i la disposició dels seients compliran les distàncies de seguretat requerides.
 • Una vegada assegudes al seient, no es podrà canviar de localitat.
 • No es facilitaran programes de mà ni agendes amb la programació cultural. Tota la informació es troba a la pàgina web i en cartelleria.
 • Un cop iniciat l'espectacle, es prega el màxim silenci. En la mesura del possible, la porta de la sala d'actes es mantindrà oberta o ajustada per a evitar contacte amb les superfícies.

 

https://barcelona.cat/ccsantmarti

93 256 57 60 | informacio@ccsantmarti.net

**Aquest cicle es pot veure alterat segons l’esdevenir de la situació ocasionada per la COVID-19, tant en les seves dates dels concerts com les de l’indret on es durà a terme l’esdeveniment.

 

 

 

 

 

Conductor de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí
Edat: Apte per a tots els públics

On: Auditori Sant Martí
Adreça: Plaça Angeleta Ferrer, 2 08020 Barcelona

Web: http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/santmarti
Telèfon: 932565760
Email: informacio@ccsantmarti.net

Compartir