Rutabarri
Itineraris de proximitat

En les visites de Rutabarri passejarem pels indrets catalogats com a patrimoni municipal i, a més, per tot un seguit de racons ben desconeguts per gran part del veïnat. Aquesta primavera volem visualitzar els indrets del nostre barri amb nom de dona; així, passejarem pels 17 carrers, places i jardins amb nom de dona. A més, també ens aproparem al seguiment arqueològic de les obres de construcció de la línia d’alta velocitat al seu pas per La Sagrera, on es va localitzar una gran vil·la romana a l’entorn del Pont del Treball Digne.

* Activitats trimestrals a càrrec de la SOCIETAT D'ESTVDIS DE LA VERNEDA DE SANT MARTÍ amb la col·laboració de la Biblioteca Sant Martí de Provençals, el Casal de Gent Gran Sant Martí i el veïnat de Sant Martí.

 

Dones a peu de carrer

Un passeig pels carrers, places i jardins de La Verneda de Sant Martí que porten nom de dones de tots els àmbits, cultural i científic.

Duració aproximada: 1,5 h

A càrrec d'Ester Riera (SOCIETAT D'ESTVDIS DE LA VERNEDA DE SANT MARTÍ)

A causa de l'aforament limitat a les nostres activitats, derivat de la situació sanitària, programarem dues vegades l'activitat:

Primera part
ABRIL: Dissabte 10, a les 11 h

MAIG: Dissabte 15, a les 11 h

Segona part
ABRIL: Dissabte 17 a les 11 h

MAIG: Dissabte 22 a les 11 h

 

*Activitat amb inscripció prèvia i aforament limitat.Pots apuntar-te a la primera i/o a la segona part.Inscripcions, a partir 24 de març, presencialment a la 3a planta del centre cívic o bé des de l'aplicatiu web (enllaç: https://santmarti.inscripcionscc.com)

 

Restes romanes a La Verneda de Sant Martí

Una ruta que itinera pels indrets on sabem que hi va haver implantació romana. Aquesta és una passejada per commemorar els deu anys de la localització, al voltant del Pont del Treball Digne, de les restes de la vil·la romana que es van trobar el juny del 2011 durant la construcció de l'estació de l'AVE de la Sagrera. Duració aproximada: 1,5 h
 
A causa de l'aforament limitat a les nostres activitats, derivat de la situació sanitària, programarem dues vegades l'activitat:
 
DATES DELS ITINERARIS:

            Maig: dissabte 8 i 29 maig a les 11h.
            Juny: dissabte 12 i 26 juny a les 11h.
 
*Activitat amb inscripció prèvia i aforament limitat. 
 Inscripcions, a partir del 19 d'abril,  
presencialment a la 3a planta del centre cívic 
o bé des de l'aplicatiu web (enllaç: https://santmarti.inscripcionscc.com)

 

Dissabte 17 d'abril a les 11 h

Compartir