Convocatòria Resonare: Formacions seleccionades 2023

Març, 11 / Abril, 29 / Juny, 10 / 11 de novembre / Desembre, 02
De 18.30. a 19.30 h. aprox.

11/03/2023 > 02/12/2023
Preu: Gratuït

RESOLUCIÓ DE LA CONVOCATÒRIA RESONARE
 

Després del procés de selecció de les 45 propostes rebudes a la convocatòria d'enguany, us comuniquem la resolució amb les formacions que actuaran al Cicle de concerts de Música Clàssica Resonare 2023, que tindrà lloc a l'Auditori Sant Martí  i a l'Església Sant Martí de Provençals.

Volem felicitar i agrair de tot cor a les formacions, per l'esforç en fer-nos arribar tants treballs i de tan bona qualitat.

Les agrupacions escollides pel jurat conformat  per la Mar Medinyà, historiadora de l’art, violoncel·lista, musicòloga, gestora cultural i divulgadora musical, el Joan Martínez Colàs tenor i divulgador de la música clàssica, el grup veïnal d’amants de la música, la literatura i la cultura en general “La tertúlia dels Dilettanti”; i el comité seleccionador conformat per l’Associació de veïns de Sant Martí, l’Associació de veïns de la Palmera, l’Auditori de Sant Martí i el Centre Cívic Sant Martí:

 

 
Quartet Kassia
Quartet Kassia Desconeguts del quartet de corda
 
Data: 11 de març
A l'Església de Sant Martí de Provençals
 
Formació jove de corda amb una proposta musical intensa, variada i pensada per a divulgar i reivindicar obres poc conegudes que s’han escrit per a quartet de corda. 
Des de quartets desconeguts de Mozart, passant pel compositor i violinista català Xavier Turull, i arribant a Geòrgia amb unes miniatures basades en temes folkclòrics escrites per Tsintsadze.

Enllaç AQUÍ

 

 

Fátima Alcázar

Fátima Alcázar Cantares

Data: 29 d'abril
A l'Auditori de Sant Martí
 
Un viatge a través del saxòfon. Un recorregut emocional a través de tres compositores i tres compositors de dos països diferents: Espanya i Alemanya; reunint peces de Clara Schumann, Hildegard von Bingen, Robert Schumann, Manuel de Falla i l’estrena de “Cantares”, una obra de la Fátima Alcázar inspirada en la cançó homónima de Joaquín Turina i composada mà a mà amb el Robert Seara.

 

 
 
Quintet Momentun
Quintet Momentun Del Motet al Madrigal
 
Data: 10 de juny
A l'Església de Sant Martí de Provençals
 
Quintet de música vocal especialitzat en música del Renaixement i del primer Barroc.
Un espectacle musical i poètic que trena un diàleg entre els dos compositors més importants de madrigals, Schütz com a geni del motet sacre i Monteverdi com a exponent del madrigal profà. Aquest diàleg entre compositors ens convidarà a viatjar entre el repertori sacre i el profà, entre Itàlia i Alemanya.
 
 
 
Dyna quartet
Dyna Quartet | On les paraules no poden arribar
 
Data: 11 de novembre
A l'Església de Sant Martí de Provençals
 
Quartet jove femení de corda amb una proposta de concert que cerca crear un espai de trobada complementari entre la paraula i la música.
Música inspirada a partir de poesia, un repertori musical de F. Mendelssohn amb les evocacions poètiques d’Eduard Toldrà. 
 
 
 
LleidArt Ensemble
LleidArt Ensemble | Bolling and friends 
 
Data: 02 de desembre
A l'Auditori Sant Martí
 
Formació musical composada per piano, flauta travessera, contrabaix i batería.
Es  tracta d'un concert de cambra que barreja músiques d’arreu, des del tango argentí, al chorinho brasiler, passant pel blues americà amb ritmes africans, amb una obra del compositor Claude Bolling com a plat fort, que és una barreja d’estils i músiques del món on s'hi pot escoltar com juga fusionant la música clàssica amb la música que triomfava als Estats Units al segle XX: el jazz.
 
Enllaç Aquí

Conductor de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí
Organitzador de l'activitat: Centre Cívic Sant Martí
Edat: Totes

On: Auditori Sant Martí, Església de Sant Martí de Provençals

Web: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/santmarti
Telèfon: 932565760
Email: informacio@ccsantmarti.net

Compartir