DISTRICTART 2024

Divendres, Dissabte i diumenge
De 18 a 20.30 h

24/05/2024 > 26/05/2024

Donem la benvinguda a la V edició del festival jove d'arts escèniques DistrictArt organitzat per Serveis Socials del Districte de Sant Martí, el Centre Cívic de Sant Martí, l'Auditori de Sant Martí i La Centrífuga Teatre, que es portarà a terme durant els dies 24, 25 i 26 de maig al mateix Auditori de Sant Martí.

Divendres 24 de maig 

L’Anuari de 1989

A les 18:30 hores

Sinopsi: Després de la mort dels seus pares, els germans Jones es perden en un viatge que trenca les coordenades temporals. Allà descobriran secrets dels seus pares que aniran més enllà dels records. L'Anuari de 1989 és un musical que parla de la realitat dels joves a través de les altes passions com l'amistat, l'enveja i l'amor.

 

Grup: Grup de teatre de l'institut Infanta Isabel d'Aragó

Direcció: Laia Gálvez i Marta Font

Entitat: Institut Infanta Isabel d'Aragó

Dissabte 25 de maig

Anatomia de l’ull

A les 18:00 hores

Sinopsi: El grup parteix d’una premissa: la mirada. Un grup de joves es troben en una classe de biologia, avui el temari parla de l’ull. Però els joves ensimismats? (abstrets?) en les seves vides no poden evitar fer una segona interpretació de tot el que els està dient la seva professora. Escenes que parlen de com la mirada pot canviar el transcurs d’una escena. 

Grup: Movida-K

Direcció: La Centrífuga

Entitat: Serveis Socials Sant Martí- Verneda

Latnem Dulas

A les 19:30 hores

Sinopsi: Ens endinsarem en el món de la Salut mental, a través del circ, amb històries barrejades oferint una mirada crítica i reflexiva envers aquest àmbit. “La mayor riqueza es la salud mental”(Dalai Lama).

Grup: Som Circ 

Direcció: Mari Dolores, Rufi Rodriguez i Som Circ

Entitat: Som Circ, Serveis Socials Besòs-Maresme i Serveis Socials de Sant Martí-Verneda 

Diumenge 26 de maig 

CRISTINA

A les 18:00h

Sinopsis: Tres noies es troben al casament de la Cristina. El banquet s’ha acabat i la nit avança. Elles no es coneixen, però s’hi troben recolzades contra la paret del fons del saló de bodes, immòbils, tacades per les llums de discoteca. No són capaces de ballar ni de gaudir el que hauria de ser una gran nit, ja que per sobre de la música de revetlla, dels riures i l’enrenou, suren les seves pors. La por d’envellir a soles, però també d’envellir amb algú. Que les àvies que ara cuiden, algun dia siguin les seves mares i el pànic d’estar desaprofitant la seva joventut.  Cristina, és una tragicomèdia sobre tres noies travessades per l’angoixa del futur

Més informació AQUI

On: Auditori Sant Martí
Adreça: Plaça d’Angeleta Ferrer, 2

Telèfon: 93.256.57.60
Email: administracio@ccsantmarti.net

Compartir