QUI SOM?
UNA MICA MÉS SOBRE EL CÍVIC

El Centre Cívic Trinitat Vella són dos equipaments de promoció i difusió cultural i de suport a la vida associativa, adreçat principalment als veïns i veïnes del barri de Trinitat Vella, del Districte de Sant Andreu i de la ciutat de Barcelona.

Esdevenint el pol cultural, l'equipament de difusió, creació artística i suport a la vida associativa del barri.

L'Espai Foradada està situat al carrer Foradada 36, fou inaugurat el 8 de novembre de 1986 i 6 anys més tard es va construir la sala d’actes. Actualment disposa de:

  • Planta baixa: on s’ubica la Sala Expositiva, Espai de Treball i WIFI, una ludoteca per a infants de 3 a 5 anys i un petit hort que mantenim amb ajuda de les usuaries del centre.
  • Planta primera: Es Troba la Cuina del Cívic i la Sala de Reunions, així com els serveis Barcelona Activa del Districte de Sant Andreu, el Centre de vida comunitaria, Aula medioambiental de Sant Andreu, Vila Veïna, Sala Jove i Servei de dinamització Juvenil.
  • Segona Planta: Dues sales polivalents (Tallers, Cos, Dansa, Reunions, Activitats culturals...). El servei XARSE (Xarxes de Resposta socioeconómica) i Regeneració Urbana.
  • Sala d’actes: l’accés a la sala és pel c/Alt ja que està ubicada a part posterior de l’edifici.

L'Espai Via Barcino (ACTUALMENT TANCAT PER REFORMES) es situa al carrer Via de bàrcino 75. L'any 2013, l'1 de febrer es va recuperar l'antic ambulatori com a una oficina del Pla Integral, per tal d'oferir suport al barri, oferint espais per fer reunions, recursos materials i personals per desenvolupar projectes comunitaris, etc. L'any 2015 va passar a ser part del Centre Cívic Trinitat Vella.

 

 

Compartir