VIATGES DES DEL SOFÀ
Hondures

15/07/2024 > 20/07/2024

Setmana del 15 al 21 de juliol

Lloc: Barri Trinitat Vella

Viatges des del sofà és un cicle comunitari fet amb veïnes i veïns del barri de diverses procedències amb l'objectiu d'apropar-nos i conèixer altres realitats. Enguany viatjarem a Hondures!

 

REBOSTERIA HONDURENYA

Dimarts 16 de juliol a les 17 h

Lloc: Cuina Centre Cívic

Preu: Gratuït

Ens aproparem a la cuina hondurenya de la manera més dolça, coneixerem un altre tipus de pastissos amb merengues, colors i sabors. Vine a gaudir i compartir saberes de la memòria gastronòmica d’Hondures.

INSCRIU-TE

 

GASTRONOMIA HONDURENYA

Dijous 18 de juliol a les 17 h

Lloc: Cuina Centre Cívic

Preu: Gratuït

Taller de gastronomia hondurenya amb els “pastelitos” que té nom de dolç, però no, és un plat salat boníssim, vine a descobrir quin tipus de plat és.

INSCRIU-TE

 

ESPAI DE TROBADA “HISTÒRIES MIGRATÒRIES”

Divendres 19 de juliol a les 19 h

Lloc: Espai Foradada

Voluntàries del projecte i veïnes del barri, ens compartiren les seves històries migratòries amb la intenció de poder entendre els diversos processos migratoris i les seves raons molt particulars, que van portar a cadascuna a prendre la decisió d’emigrar.

 

MOSTRA FOLKLÒRICA D’HONDURES

Dissabte 20 de juliol a les 18 h

Lloc: Plaça de la Trinitat

Tancarem aquest procés comunitari amb una mostra plena de música, danses i folklore Hondureny. Començarem amb una rua que sortirà de la llosa del metro Trinitat Vella, per a després arribar a la Plaça de la Trinitat i acabar gaudint en companya de tot el veïnat.

*Punt de trobada Plaça de la Trinitat

 

On: Barri Trinitat Vella

Inici d'inscripció: 01/07/2024
Fi d'inscripció: 13/07/2024

Compartir