Inscripcions i normativa
TALLERS

Les inscripcions es podran fer de forma presencial i on-line del 7 al 24 de setembre. 

Excepcionalment, hi haurà preinscripcions presencials als tallers de tardor 2020 a partir del 2 de setembre. Es podran acollir a aquesta opció les persones usuàries de tallers hivern 2020 sempre i quan sigui per inscriure’s al mateix taller i grup que al trimestre “hivern 2020”. 

 

Calendari

Festius trimestre: dijous 24 setembre, dilluns 12 octubre, dimarts 8 de desembre.

Ponts trimestre: dilluns 7 de desembre. 

 

Inscripcions

Centre Cívic Zona Nord: de dilluns a divendres de 9.30 a 13 h i de 16 a 21 h i dissabtes de 9.30 a 13 h i de 17 a 20 h 

Casal de Barri Torre Baró: de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 21 h 

Casal de Barri Vallbona: de dilluns a divendres de 17 a 21 h 

Per a formalitzar la inscripció caldrà omplir el full d’inscripció, aportar les dades personals i pagar l’import corresponent. També es podran fer les inscripcions on-line a la següent pàgina web: inscripcions.cczonanord.net 

- El pagament dels tallers es podrà fer amb targeta bancària al CC Zona Nord i al Casal de Barri Torre Baró, o per transferència o ingrés bancari. Durant aquest trimestre no es podran realitzar pagaments en efectiu, per mesures de seguretat i higiene. 

- En el cas de pagament per transferència o ingrés bancari, la inscripció es considerarà formalitzada fent arribar el resguard de pagament al centre on s’ha realitzat la inscripció, en un termini màxim de tres dies. Es podrà entregar per correu electrònic, indicant a l’assumpte: “T20ZN+NOM + COGNOM+TALLER+GRUP”, per exemple: “T20ZNGemmaMartinIogaB”. 

 

Normativa

- Ens reservem el dret de suspendre algun taller que no hagi assolit un mínim de participants. 

- Un cop iniciats els tallers no es retornaran els diners, ni es guardarà plaça per  un altre trimestre. 

- Cada taller té una durada específica, consulteu l’agenda de tallers per a conèixer la seva data d’inici i la durada.

- En cas de força major derivada de la crisi sanitària actual i/o perquè qualsevol autoritat governamental no permeti el desenvolupament de l'activitat a la que ha estat inscrit/a de forma presencial (donat que aquesta circumstància pot restringir l'accés a l'equipament) el centre podrà adaptar aquesta activitat per a que es pugui realitzar en format virtual, i es reserva el dret a canviar el professorat, el calendari de les sessions i l'horari. Aquesta variació no suposarà que el curs es consideri cancel·lat o suspès.

Compartir