HAI, la pescadora de somnis
Companyia Giramàgic

01/03/2022 > 03/03/2022

HORARIS

dimarts 1, dimecres 2 i dijous 3 de març a les 10.30 h

 

EDAT RECOMANADA

P2 i educació infantil de primària (de 2 a 5 anys)

 

GÈNERE

Teatre gestual

 

DURADA

55’ sense pausa

 

_______________________________________________________________________________________________________ 

 

LA COMPANYIA:

 

GIRAMAGIC la formen dos artistes: Miquel Crespi i Joana Rhein. D’ençà que aquests dos artistes aventurers i inquiets, amb moltes ganes de crear i compartir, es coneixen, comencen junts l’aventura d’explorar el potencial teatral i poètic de la màgia, més enllà dels seus coneguts trucs.

 

SINOPSI:

És un conte indígena amb màgia, teatre, titelles, poesia visual, música i moviment. Creat a partir de materials reciclats i amb música original. Hai la pescadora de somnis és un espectacle participatiu, que interpel·la les emocions dels nens i les nenes i també dels seus mestres. Convida a que la imaginació estigui present i no hi hagi res que estigui ni bé ni malament. Una proposta d’arts escèniques per a petits i grans on la música té una presència molt important.

 

OBJECTIUS DIDÀCTICS:

 

Referits a fets, conceptes i principis

L’espectacle ens endinsa en el treball d’expressió corporal. Permet reflexionar sobre com expresar les emocions a través de la mirada, amb el cos amb petits sons i objectes (mim d’objectes)!

 

Referits a procediments

El fet teatral: treballar les diferents elements que intervenen en l’espectacle: escenografía música, instrumemts vestuari, atrezzo..) Tots els elements que serveixen per transmetre i explicar una idea.

 

Referits a valors, actituds i normes

A partir de Hai, la pescadora de somnis es poden treballar valors com la sostenibilitat, el reciclatge, la imaginació, la bellesa subjectiva interior i exterior, l’autoestima, l’amor, la llibertat, la curiositat o la creativitat.

 

Per a més informació visiteu:

http://www.giramagic.com/

On: Centre Cívic Zona Nord
Adreça: C. Vallcivera, 14

Compartir