L'aneguet lleig
Cia La Puntual

08/03/2022 > 10/03/2022

HORARIS

Dimarts 8, dimecres 9, dijous 10 de març a les 10.30 h

 

EDAT RECOMANADA

P2 i P3 (de 2 a 3 anys)

 

GÈNERE

espectacle de titelles

 

DURADA

40’ sense pausa

 

________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

LA COMPANYIA:

 

Com tots els espectacles de La Puntual, L’Aneguet Lleig és un espectacle fet amb titelles, i com ja és costum de les nostres produccions, ens agrada innovar, investigar i utilitzar noves tècniques de manipulació i posada en escena. En aquest cas es fa servir un element escenogràfic que si bé és molt antic no s’ha fet servir en el món de teatre de titelles com és el MOVING PANORAMA o CRANKIE, una estructura de fusta que forma una caixa amb forma de pantalla panoràmica i la qual conté un rotllo de paper d’onze metres amb els fons de cada escena de l’espectacle, pintats a mà. A més, també serveix de pantalla d'ombres, teatrí, efectes travelling, etc.

 

SINOPSI:

L’adaptació del conte clàssic de Hans Christen Andersen l’hem fet actualitzant-ne el llen-

guatge i els missatges del conte original. Hi hem introduït diàlegs trepidants, narracions poètiques i fins i tot cançons pròpies per subratllar el sentir del protagonista.

 

Com és sabut al final del conte es revel·la l’autèntica identitat de l’aneguet, que és en realitat

un cigne, símbol de la bellesa. No només de la bellesa exterior sinó particularment la bellesa

interior que haureu anat descobrint en el nostre protagonista durant el transcurs de les seves

 

OBJECTIUS DIDÀCTICS:

 

Referits a fets, conceptes i principis

Treballar conceptes com els perjudicis i el creixement personal per afrontar crítiques i les situacions adverses. Què són els prejudicis? Què cal per ser honestos? Creieu que és important ser honestos i honestes?

 

Referits a procediments

Conèixer els procediments narratius, les parts d’una narració. Descobrir la diferència entre l’original i una adaptació o versió del conte original.

 

Referits a valors, actituds i normes

Valorar les arts escèniques com a forma d’expressió. Aprendre a ser un espectador o una escola amb una actitud activa en un espectacle.

 

Per a més informació visiteu:

https://www.lapuntual.info/es/    

On: Centre Cívic Zona Nord
Adreça: C. Vallcivera, 14

Compartir