52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

8 tallers de dansa com a forma d'expressió

Diversos centres cívics
Fins al 31/03/2021
  • Tallers

Sempre en moviment!

Des de temps immemorials, la dansa ha estat una forma d'expressió del gènere humà. Fins i tot alguns animals incorporen passos de ball als seus rituals de seducció! Tot i que no volem anar tan enllà amb els tallers que us proposem, sí que volem que a través de la dansa connecteu amb el cos i els sentiments. Dedicar una estona a la setmana a bellugar-vos, us ajudarà a alliberar-vos d'aquelles cabòries que us ronden pel cap a més de carregar-vos d'endorfines que sempre va bé!
 
 
Dansa desperta
CC Can Castelló
Del 25/01 al 15/02 – 20,67 €

La dansa i la música generen unes vivències transformadores i facilita enormement la presa de consciència. Una proposta de creixement personal que arriba des del Districte de Sarrià- Sant Gervasi.
 
 
Gypsy oriental
CC Cotxeres Borrell
Del 25/01 al 08/03 – 54,29 €

L'alegria i la força que transmeten les danses gitanes dels Balcans, l'Índia i Turquia és un plus afegit a les danses orientals. Acabareu les sessions amb una joia interna que us durarà tota la setmana!
 
 
Iniciació al country
CC Pere Pruna
Del 25/01 al 08/03 – 36,17 €

Sense límit d'edat ni de gènere, el ball en línia afavoreix l'exercici físic sense gaire esforç físic com altres danses i a més a més, ajuda a desenvolupar la memòria. Gaudireu de la música i de mica en mica anireu avançant en noves coreografies i figures del country.
 
 
Respira i balla!
CC Barceloneta
Del 27/01 al 17/03

Una respiració activa i conscient és el pilar d'aquest taller gratuït i obert només a les dones del barri. A través de les inspiracions i exhalacions profundes es connecta amb el propi moviment, la base per a desenvolupar coreografies personals o sincronitzades amb el grup.
 
 
Core dance
CC Bon Pastor
Del 27/01 al 10/03 – 20,96 €

Energètiques, senzilles i divertides. Així són les classes de core dance, unes sessions que tonifiquen, alliberen tensions, milloren la postura i augmenten la coordinació física, mental i emocional. Què més es pot demanar?
 
 
Voguing
CC El Sortidor
Del 28/01 a l'11/03 – 38,37 €

A partir de moviments lineals, angulars i rígids dels braços, el cos s'allibera per ser expressió en estat pur. L'estil es reivindica com un estil de vida que va sorgir del rebuig i de l'incompliment d'unes lleis discriminatòries per donar veu i vida a la lluita per a la llibertat i la igualtat de drets.
 
 
Dansa integrada
CC Convent Sant Agustí
Del 29/01 al 19/03 – 68,15 €

La diversitat com una oportunitat i no com un límit. Curs adreçat a totes aquelles persones que amb diferents capacitats motrius i que vulguin expressar-se escènicament. No hi ha límit d'edat.
 
 
Dansa clàssica per a principiants
CC Ateneu Fort Pienc
Del 29/01 al 12/03 – 54,26 €

Tanquem les recomanacions amb les sessions d'iniciació de ballet per a adults. Mai és tard per començar! Afina la silueta i guanyes alçada, millora la concentració mental, el control i la flexibilitat. Aquesta disciplina t'ajuda a desconnectar del dia a dia d'una manera sorprenent!
 
 
Recordem que els tallers d'hivern començaran a impartir-se en línia des de casa i tornaran a ser presencials així que les condicions sanitàries ho permetin.

Activitats relacionades