52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Calidoscopi Cultural 2022

L'humor serà feminista o no serà!

El Districte de Sant Andreu donarà tret de sortida al cicle cultural de primavera Calidoscopi 2022 el pròxim 4 de maig i s'allargarà fins al 21 de juny. Enguany, el cicle està centrat en l'humor feminista, sota el lema "L'humor serà feminista o no serà!" amb una programació comissariada per la periodista i humorista Ana Polo.

La programació comptarà amb la presència de les còmiques més destacades del moment, encarregades de desmuntar tòpics al voltant de l'humor femení. Aquest cicle vol reivindicar l'humor fet per dones, aprofundir en els relats feministes vinculats a la comèdia, visibilitzar la producció còmica feta per dones, així com fer una proposta diversa que integri no només còmiques blanques europees.

Les protagonistes del Calidoscopi convertiran cada racó del districte de Sant Andreu en un escenari divers i de proximitat per conèixer, per aprendre i, sobretot, per riure. I entre aquests espais trobarem els centres cívics del districte! Hi participen el Centre Cívic Can Clariana Cultural, el Centre Cívic Sant Andreu, el Centre Cívic Trinitat Vella, el Centre Cívic Navas, el Centre Cívic Bon Pastor, el Centre Cívic Baró de Viver i el Centre Cívic La Sagrera "La Barraca".

Entre tota la programació podrem descobrir propostes tan diverses com espectacles de cabaret, tallers, monòlegs, micros oberts i podcasts. Consulta tota la programacio del cicle fent clic aquí.

Activitats relacionades