52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

La setmana dels tres Dijous (flamencs) al Sandaru

CC Parc Sandaru
07, 08, 09 i 21/07/2020
  • Dansa
  • Divulgació
  • Música

Cicle en col·laboració amb la Sociedad Flamenca El Dorado

La música flamenca ha format part del CC Parc Sandaru des del principi a través de la Sociedad Flamenca Barcelonesa El Dorado, una de les entitats estables de l'equipament de Sant Martí.

Durant tot el curs, la societat programa el cicle Dijous flamencs com a punt de trobada per amants del gènere i contribuir a fer que aquesta demostració cultural tingui presència habitual a la cartellera de la ciutat. La Sala Sandaru acull habitualment conferències i debats, tallers, audicions, espectacles... una agenda rica per tal de gaudir del gènere d'arrel popular, descobrir figures emergents i el flamenc més contemporani.

La segona setmana de juliol arriba amb tres noves propostes, en tres dies successius. La primera és la presentació del llibre-disc sobre Tomás Pavón (07/07 – 18.00 h) per part del president del Círculo Flamenco de Madrid, Carlos Martín Ballester. Hi actuarà el guitarrista de Granada Miguel Ochando amb Tomás García al cante.

L'endemà, en José Javier León presenta la conferència escènica (08/07 – 18.00 h) entorn el productiu trio que van formar Lorca, Sánchez Mejia i la Argentinita. La bailaora Belén Maya es fa càrrec de la part creativa. La setmana acabarà amb el concert de guitarra i cant de dos artistes vinguts de Huelva: Jeromo Segura i Manuel de la Luz (09/07 – 18.00 h).

Les entrades valen 12 € (gratuïtes si teniu subscripció a l'entitat) i no es poden reservar prèviament. Es comencen a vendre 45 minuts abans de l'espectacle.

Però la Sala Sandaru encara té una última proposta abans d'abaixar el teló. Confitadas en almíbar (21/07 – 18.30 i 19.30 h, finalment es fa a porta tancada) és l'obra que presenta la colla jove Fem Teatre Grup, una reflexió escènica sobre el temps de confinament. L'entrada és gratuïta, però cal reservar entrades prèviament des del correu electrònic info@ccparcsandaru.cat o des del telèfon 933 060 536 a partir del 13 de juliol.

Activitats relacionades