52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Els tallers dels Centres Cívics estan plens de dansa!

Xarxa de Centres Cívics de Barcelona
Tardor 2021
  • Tallers

Us deixem algunes propostes dels cursos i tallers de ball per passar una tardor amb molt de ritme

T'agrada ballar i vols aprendre més sobre dansa de la mà de professionals? La gran quantitat de tallers i cursos de la Xarxa de Centres Cívics de Barcelona fa que això sigui possible també durant aquesta tardor! Els cursos de dansa són uns dels més sol·licitats pels veïns i veïnes dels barris de Barcelona i, durant aquest nou curs, els Centres Cívics ens ofereixen una gran varietat de cursos per aprendre els millors passos i cada setmana. I, per això, hem fet una tria d'alguns d'ells que us poden encantar.

Equipaments com el CC Sagrada Família o el CC Casinet d'Hostafrancs ens apropen a la dansa més clàssica, el primer més dedicat a principiants i el segon per a alumnes més avançats. En els dos casos, l'objectiu serà connectar amb el nostre cos de la mà de la base per a qualsevol altre estil de dansa: el ballet.
Però si el que voleu és una dansa més atrevida i amb una mica més de ritme, el CC Can Verdaguer ens proposa tallers de Salsa o de Flamenc o el CC Cotxeres Casinet també ens ajuda al ball en parella amb Balls de Saló.

D'altra banda, alguns equipaments, com el Centre Cívic Urgell o el Centre Cívic Cotxeres Borrell, innoven aquest any amb nous cursos de dansa Jazz o Burlesque, on s'aprendran moviments enèrgics, sensuals, creatius i elegants amb la millor música de fons. Però també podrem traslladar-nos a l'altra punta del món amb el taller de Dansa Oriental del CC Sagrada Família, el qual ens ajudarà a equilibrar el cos i oxigenar la ment d'una manera divertida.

Al final, el ball és una altra manera d'estar en forma i fer exercici d'una forma més rítmica, i els Centres Cívics ho saben i aposten per aquests tallers perquè els veïns i veïnes, joves o adults, tinguin el seu cos en moviment d'una manera més divertida. Tot i això, centres com el CC El Sortidor ens proposen el taller 'Dance Fit', més semblant als entrenaments cardiovasculars i de tonificació muscular, però sense perdre el ritme de la música.

Esteu preparats per moure l'esquelet aquesta tardor als Centres Cívics de Barcelona? T'esperem!

Activitats relacionades