52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

52 centres cívics amb propostes culturals que no et pots perdre!

Puber

CC Can Basté, CC Joan Oliver - Pere Quart i CC La Casa Elizalde
Fins al 31/12/2021
  • Art i exposicions
  • Fotografia

Tanit Plana retrata l'adolescència

L'adolescència, el pas entre la infància i l'edat adulta, és un període difícil d'encaixar. Aquesta etapa de formació de la personalitat i la cerca de la pròpia identitat, tot sovint es caracteritza per una inestabilitat emocional i confusió dels individus. I és precisament aquest univers on centra la mirada la Tanit Plana Pessarrodona amb l'exposició fotogràfica que forma part del nou circuit d'exposicions als barris.

El projecte Puber explora les pràctiques socioculturals dels adolescents a partir del retrat de joves que pertanyen a classes i contextos diversos i que es mostren a la càmera des d'àmbits urbans teatrals, zones limítrofes on la ciutat adquireix una fisonomia espectral.

La col·lecció va ser produïda i exposada per la Virreina Centre de la Imatge entre l'octubre de 2020 i el febrer de 2021. Ara, com una segona temporada en tres capítols, passarà en un primer moment pel CC Can Basté (del 08/04 al 29/05/21; visita guiada amb cita prèvia: 04/05 - 19.00 h), al mes de setembre i fins a final de novembre s'instal·larà al CC Joan Oliver - Pere Quart (del 15/09 al 29/11/21) per acabar al CC La Casa Elizalde entre novembre i desembre de 2021.

Tot i partir de la mateixa proposta, cada equipament exposarà un projecte específicament concebut per aquell espai. Púber s'expandirà amb la participació d'un grup d'adolescents del districte corresponent i la producció d'una peça de fotografia per a cada enclavament.

Activitats relacionades