Publicacions

L’Ajuntament de Barcelona col·labora en la publicació de guies i llibres del sector del comerç i la restauració de Barcelona.

Trobats: 10 resultats

Comerç i Covid19 - Relats de resiliència

Comerç i Covid19 - Relats de resiliència

Recorrgut pels barris de la ciutat de Barcelona per mostrar 10 comerços de diferents sectors presents a la ciutat, i que ens mostren la diversitat que els caracteritza, així com la seva capacitat de sobreposar-se o encarar els reptes que ha generat el COVID19 al comerç de Barcelona.

La ruta del comerç divers a Barcelona - Sant Andreu

La ruta del comerç divers a Barcelona - Sant Andreu

Recorregut pels barris del districte de Sant Andreu per mostrar 10 comerços situats en els principals eixos comercials del districte, on ens mostraran la diversitat que els caracteritza, així com la seva emprenedoria, especialització, innovació i/o qualitat, que fan del petit comerç un gran model d’èxit.

La ruta del comerç divers a Barcelona - Sants Montjuïc

La ruta del comerç divers a Barcelona - Sants Montjuïc

Recorregut pels barris del districte de Sants-Montjuïc per mostrar 10 comerços situats en els principals eixos comercials del districte. A través d’ells percebrem la riquesa de la diversitat que representa el comerç de la nostra ciutat. No només ens referim a la diversitat cultural, sinó també a altres aspectes com la sostenibilitat, l’emprenedoria, l’especialització, la innovació i la qualitat.

Guia "Com implementar amb èxit el delivey & take away al teu negoci de manera sostenible

Guia "Com implementar amb èxit el delivey & take away al teu negoci de manera sostenible

L’Ajuntament de Barcelona i Barcelona centre de Disseny han publicat aquesta guia per facilitar al sector de la restauració els consells necessaris per poder incorporar el delivery i el take away als negocis. La guia recull la visió de sis experts en els àmbits de tendències i innovació, gestió de l’espai, sostenibilitat, branding, comunicació i implementació.

Guia de restaurants Family Fans de Barcelona

Guia de restaurants Family Fans de Barcelona

Per promoure que les famílies coneguin la variada oferta gastronòmica de la ciutat, 54 restaurants Family Fans oferiran descomptes sobre el preu de carta els migdies de divendres, dissabtes i diumenges fins el 17 de maig. Aquests 54 locals i altres han estat recollits a una guia de restaurants Family Fans de Barcelona, amb validesa durant tot 2015.

Portada publicació Nou i Bo, comerç divers

NOU i BO, Barcelona comerç divers

Aquest llibre, que forma part del projecte NOU i BO – Barcelona, comerç divers, combat estereotips i posa en relleu l’aportació positiva que els ciutadans nouvinguts fan al nostre model de comerç. A les pàgines següents trobareu dotze exemples que, des de sectors com l’alimentació i la gastronomia, el calçat, la roba, la bellesa i l’estètica o la decoració, posen de manifest la qualitat i la diversitat del nostre model comercial.

La ruta del comerç divers a Barcelona: L’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni

La ruta del comerç divers a Barcelona: L’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni

"La ruta del comerç divers: L’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni" pertany a la col·lecció “Nosaltres també fem ciutat”, editada per Pimec Comerç amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Proposa una ruta per 10 comerços situats en els barris de l’Esquerra de l’Eixample i Sant Antoni, a través dels quals es vol mostrar la riquesa de la diversitat que representat el comerç barceloní. Diversitat cultural, sostenibilitat, emprenedoria, especialització, innovació i qualitat.

Portada de la Guia de restaurants de Barcelona - Vegetarians 2a edició

Guia de restaurants de Barcelona - Vegetarians 2a edició

La present publicació, elaborada sota la supervisió del Gremi de Restauració de Barcelona i l'Associació Animalista Libera, és una iniciativa impulsada per la Regidoria de Comerç, Consum i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta guia recull les dades de 63 establiments de la ciutat que ofereixen aquesta especialitat. 

Comerç de Barcelona - Sempre a prop

El comerç de proximitat: part essencial de la identitat de Barcelona.  El comerç essencial juga un gran paper durant el confinament: garanteix el subministrament de productes bàsics i la màxima normalitat possible

Portada del llibre Restaurants de Barcelona

Restaurants de Barcelona

Restaurants de Barcelona potencia l'atractiu turístic de la capital catalana, alhora que contribueix a difondre la marca Barcelona associada a la qualitat i diversitat dels serveis i productes vinculats al sector de la restauració.

L'obra té 279 pàgines, està escrita en català, castellà i anglès i se n'ha fet una primera tirada de 1.500 exemplars.

[PDF-català-castellano-english] Guia de restaurants de Barcelona 

Llibreria de l'Ajuntament de Barcelona
c/ Ciutat, 4

Preu: 40 euros