Esteu aquí

En record de Rafael Perona

Homenatge. Les entitats del Consell Municipal del Poble Gitano de l’Ajuntament de Barcelona ​​presentem el nostre condol per la trista pèrdua de Rafael Perona.

El Poble Gitano de Barcelona, ​​de Catalunya i d’Espanya estem afligits per la pèrdua tan injusta i primerenca del nostre estimat Rafael Perona, que en pau descansi, però també totes les altres persones no gitanes que van tenir l’oportunitat de conèixer-lo pateixen la seva pèrdua.

Les entitats del Consell Municipal del Poble Gitano de l’Ajuntament de Barcelona ​​presentem el nostre condol per la trista pèrdua d’aquest referent.

Home d’una gran i reconeguda trajectòria en el compromís actiu per defensar el patrimoni cultural i els drets del poble gitano, Rafael Perona va destacar com a líder referent de la nostra comunitat des de fa més de trenta anys.

Va ser president del Centre Cultural de la Mina, fundador del Festival de Cant Flamenc de la Mina i impulsor d’infinitat de projectes que sempre el van mantenir al capdavant de l’activisme cívic.

Un home jove, amb ànima de vell, de gran saviesa, gitano de tradicions i costums, però amb una ment privilegiada, sempre a l’avantguarda en anàlisi i consideracions, bon amfitrió i ambaixador del seu poble, amic lleial, gitano de condició i respecte.

Tots aquests atributs feien de Rafael aquella persona a qui sempre podies anar sabent que hi trobaries el millor consell.

Donem el nostre més sentit condol a tots els seus familiars, germans, nebots i, especialment, a la seva vídua i fills. I també donem les gràcies per haver tingut l’oportunitat d’estar a prop seu i d’haver gaudit de tants bons moments.

Descansi en pau.

Foto: BTV

Comparteix aquest contingut