Cicle de trobades dirigides a empreses per a la inclusió laboral

El 6 d'octubre s'inaugura el cicle adreçat al teixit empresarial de la ciutat amb la xerrada virtual 'Repensant l'empresa del futur, claus per a la inclusió amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible'.

L’Ajuntament adjudica la construcció de dues promocions de 135 habitatges industrialitzats a les Casernes de Sant Andreu

La promoció A, de 79 habitatges, es destinarà a lloguer social per a prop de 200 persones, mentre que la promoció J, al carrer de Fernando Pessoa, constarà de 56 habitatges.

La contractació pública sostenible es consolida en les licitacions municipals

Contractació pública. Més del 88% dels contractes públics inclouen clàusules socials, ambientals o destinades al foment de la innovació.

Façana del Ajuntament de Barcelona

Els acords marc, una forma de contractació pública per racionalitzar la despesa

Ajuntament. L’Ajuntament de Barcelona fa servir aquesta forma de contractació prevista a la Llei de contractació del sector públic que té per objectiu simplificar el procediment i reduir-ne les despeses associades.

Nova contracta de neteja: proposta d’adjudicació dels quatre lots del servei

Medi ambient i sostenibilitat. L’objectiu és adaptar-lo a les necessitats de cada barri i arribar a un 60% de recollida selectiva de residus el 2030.

Publicació del Pla anual de Contractació 2021 del grup Ajuntament de Barcelona

Contractació pública. La programació contractual de l'Ajuntament de Barcelona i els seus ens dependents s'ha publicat al Perfil de Contractant

Nou Pla d’Objectius de Contractació Pública Sostenible 2020-2021

Contractació pública. El Pla s’ha aprovat en el nou marc general del compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible proclamats per Nacions Unides en l’Agenda 2030

Compromís per impulsar la petita i mitjana empresa i els autònoms

Treball. S’ha signat un acord amb la PIMEC que suposarà una inversió de 700.000 euros.

Un cicle de seminaris web per explicar que Barcelona mai s’atura

Economia. La primera de les sessions en línia serà dijous, 15 d’octubre, amb un seminari sobre l’economia social i solidària.

Èxit de participació de la primera reunió telemàtica de la Taula de contractació pública

Contractació Pública. Presidida per la regidora Montserrat Ballarín, ha comptat amb l’assistència de 23 entitats.