Els Punts d’Informació i Atenció a les Dones (PIAD) ofereixen la participació en grups de creixement personal adreçats a totes les dones que tinguin motivació per aprofundir en el seu autoconeixement i que vulguin disposar d’un espai propi per compartir amb altres dones.

Els grups estan dinamitzats per la tècnica i la psicòloga de cada PIAD. El funcionament del grup es basa en la participació de les dones que l’integren i es treballen temes a partir de les seves experiències i necessitats. Es proporcionen tècniques de dinamització (escrits, documents, audiovisuals, etc.) per potenciar l’intercanvi d’experiències.

La durada de cada grup és de 12 sessions, de dues hores setmanals cadascuna.

Així mateix, els PIAD organitzen periòdicament tallers gratuïts amb temàtiques diverses com autocura, autoconeixement, lideratge, prevenció de les violències masclistes, dinàmiques corporals, relaxació, entre d’altres. Podeu consultar el contingut de cada taller al final d'aquesta pàgina.

Per a més informació i inscripcions:

Cal concertar cita prèviament al telèfon gratuït 900 922 357, en horari de dilluns a dijous de 9.00 a 19.00 hores i divendres de 9.00 a 16.00 hores.

Mostra’n menys

Taller que cerca la identificació i l’enfortiment de les capacitats, les habilitats i els talents de les dones per a l'exercici de l'autolideratge, el lideratge laboral i comunitari com una aposta de transformació individual i social.

Enllaços relacionats

Per mitjà de la creació d’un espai per a la reflexió i l’abordatge de diverses situacions de violència utilitzant la metodologia del Teatre de l’Oprimit. Així, promourem habilitats de gestió emocional, resolució de conflictes, presa de decisions i empoderament. La col·lectivització de la problemàtica ens porta a cercar alternatives a situacions amb solucions difícils.

Enllaços relacionats

És un taller vivencial d’empoderament, de millora de l’autoestima, de gestió de les emocions, per aprendre a posar límits i assolir la teva fortalesa a través del moviment corporal i expressiu, tècniques psicològiques, visualitzacions, tècniques de relaxació, d’artteràpia i la pròpia consciència de cadascuna.

Enllaços relacionats

Taller que utilitzarà l’experiència viscuda per a l’autoconeixement i l’empoderament que arribi a una cura pròpia i dels altres amb respecte, dignitat i amor. A través de l’art, la memòria corporal i l'intercanvi d'experiències, ens repensarem com a referents de criances col·lectives i cures comunitàries, afavorint la prevenció davant violències masclistes.

Enllaços relacionats

Aquest taller ofereix un espai d’autoconeixement i retrobament amb l’autoestima, d’exploració dels condicionaments socials que rebem pel fet de ser dones, d’expressió de la nostra veu i els nostres desitjos i de desplegament del mateix poder personal. Tot això es farà a través de l’escriptura creativa i altres eines de connexió i atenció plena amb el cos i les emocions.

Enllaços relacionats

Filtra per

Filtra per

S'han trobat 0 resultats

Mapa