El SAS és el servei específic que l’Ajuntament posa a disposició de les dones que exerceixen o han exercit treball sexual a la ciutat de Barcelona, especialment per a aquelles que ofereixen i negocien els serveis a la via pública. És un servei interdisciplinari, format per psicòlogues, agents de salut, juristes, educadores i treballadores socials, que presta atenció individualitzada, grupal i comunitària.

El SAS ofereix:

  • Atenció de proximitat a la via pública, principalment als districtes de Ciutat Vella, Sant Martí, l’Eixample, les Corts i Sants-Montjuïc.
  • Atenció integral, a l’oficina, de tipus social, psicològic, jurídic i de salut. A més, disposa d’una línia telefònica gratuïta (900 722 200) per a les persones ateses, i també d’unes hores d’atenció al servei sense cita prèvia (dijous, d'11.00 a 15.00 hores).

El servei ofereix atenció des de la promoció de l’accés a drets de les treballadores sexuals i destaca la importància de la detecció de possibles vulneracions i situacions de violències masclistes.