Taller a càrrec de Menjamiques.
Coorganitzat entre l’Aula Ambiental Bosc Turull i l’Espai Consum Responsable, en el marc del Cicle alimentació sostenible.
Iniciem aquest Cicle d’Alimentació Sostenible amb aquest viatge imaginari pels usos culinaris de la garrofa de diferents cultures a la Mediterrània. Assaborirem la riquesa cultural que envolta aquest fruit, moltes vegades oblidat i menystingut.
Participa en aquest taller pràctic i acompanya’ns a redescobrir el garrofer, un arbre sovint oblidat, i la garrofa, un fruit amb moltes més possibilitats de les que ens pensem. Coneixerem més sobre la cuina de la garrofa a la Mediterrània fent un viatge culinari per les diferents cultures mediterrànies que l’utilitzen en les seves elaboracions.
-
- Inscripciones
- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdIKRR842yz4M1y8KhvAplO3CKKYQaleqgvOuGiMj79bFQcWQ/viewform
-
- Teléfono
- Tel.: 932133945
-
- Web
- https://menjamiques.com/on-som/
- https://www.boscturull.cat/events/endinsat-al-mon-de-la-garrofa/
Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad...
HÁZNOSLA LLEGARTimetable
Dies | Hores | Preus | |
---|---|---|---|
Dimecres | de 18.00 h a 20.00 h | Entrada Gratuïta |
Cal inscripció
Si quieres hacer alguna rectificación sobre esta actividad...
HÁZNOSLA LLEGAR