L'Espai Bombers - Parc de la prevenció de Barcelona disposa de diferents espais multifuncionals, amplis, lluminosos i polivalents que permeten acollir diferents actes o esdeveniments com cursos, formacions, jornades, activitats escolars, presentacions, etc. de manera fàcil i còmoda.

Totes les aules i sales estan equipades amb una pissarra electrònica multifunció, permetent utilitzar presentacions en PDF de manera autònoma o altres formats a través d’un PC, així com sistemes d’altaveus i so integrats a la pissarra. Totes elles disposen també de mobiliari i material bàsic per a desenvolupar la seva funció com a aula de formació o sala de reunió: taules, cadires, penja-robes, etc. Per lloguer d’espais consultar preus.

 

B1. Aules 1 i 2

L’aula de formació dóna la possibilitat de disposar l’espai com una sala única, amb una superfície total de 91,4 m2, o subdividir-la en dues aules autònomes mitjançant panells separadors, amb accés individual.

B1. Sala polivalent

L’aula polivalent està equipada amb una pissarra digital que permet connectar-hi un ordinador o una memòria USB per a projectar-hi presentacions (PDF). Permetent alhora una completa interacció amb els elements projectats.

B0. Sala d'exposicions temporals

Adjacent a la sala d’exposició permanent, hi trobem l’espai reservat per a l’exhibició d’exposicions temporals. Una estança diàfana amb una alçada de 5 metres que compta amb il·luminació natural i il·luminació artificial dirigida, així com amb riells expositius a la paret.

Formulari de sol·licitud d’espai

Podeu fer la vostra petició d’espai amb aquest formulari i consultar-nos sobre la seva disponibilitat.