A la venda les joguines solidàries dels Bombers de Barcelona

Dj, 13/01/2022 - 10:16

Les joguines poden adquirir-se a l’Espai Bombers al llarg de tot l’any.

Bombers Solidaris és un grup que es va crear l’any 2016 amb un doble objectiu: disposar d’una font de finançament col·lectiva que pogués donar suport a totes les iniciatives solidàries que ja existien dins del cos, i tenir un grup que aglutinés tota aquesta força i que servís per crear sinergies entre els diferents projectes.

El grup dels Bombers Solidaris de Barcelona ha creat dues joguines que estaran a la venda tot l’any 2022 de manera benèfica, ja que per cada unitat comprada se’n regalarà una altra a una família amb pocs recursos o bé es compraran joguines per a nens i nenes que no poden accedir-hi.

La primera joguina és un parc de bombers de fusta, un joc de construcció amb el qual els nens i les nenes poden veure l’interior del parc i la façana que dona al carrer i jugar-hi amb diferents personatges (30 euros).

La segona és un joc de memòria de 32 peces amb elements típics de la feina dels bombers (15 euros).

Les joguines, sostenibles i de comerç local, es poden adquirir a:

  • L’Espai Bombers (carrer de Lleida, 30).
  • A través de l’adreça bomberssolidaris@gmail.com.
  • El joc de memòria es pot comprar directament en aquest enllaç.

El joc de memòria s’ha fet amb la col·laboració de Londji, que de manera altruista el produeix i comercialitza, i d’EcoTribu, que ha cedit un espai a la seva plataforma de venda en línia, gestiona els enviaments per tot Catalunya i ha establert un punt de recollida al barri de Sant Andreu.

More info