Qui som

El Casal de Gent Gran d’Horta és un equipament municipal situat al carrer Feliu i Codina, 37-43.

Els seus 2000m2 de superfície estan destinats a donar un espai als 2000 socis que actualment té el centre. Un espai adreçat a oferir un programa d’activitats basat en les arts escèniques, la cultura i la formació, el benestar, la salut i les noves tecnologies.

Totes les persones a partir de 60 anys o bé prejubilades o en procés de jubilació a partir dels 55 anys poden ser socis del nostre centre, i les seves parelles tot i que no compleixen les condicions anteriorment esmentades també poden ser sòcies. El requisit indispensable és estar empadronat a la ciutat de Barcelona.

El Casal de Gent Gran d’Horta es caracteritza per ser un espai de relació, integració i participació activa.

Com ens organitzem?

El Casal de Gent Gran d’Horta es regeix per la Comissió Gestora que n’és el grup motor. Aquest grup és format per una part de professionals: animadora sociocultural, dinamitzadora, informador i tècnica de gent gran del districte HG i per l’altra part de voluntaris: cadascun dels voluntaris que en formen part són els representants de les diferents comissions d’activitats del CGG Horta.

Un total de 140 voluntaris són els que formen les diferents comissions d’activitats: comissió d’informació, comissió de joc, comissió d’arts escèniques, comissió d’arts plàstiques, comissió de cultura i formació, comissió de salut, comissió de ball, comissió de d’excursions, passejades i sortides culturals, comissió d’informàtica, comissió de logística, comissió d’activitats intergeneracionals, comissió de tennis taula, comissió de butlletí i comissió de talleristes de salut. Un total de 14 comissions

Què fem?

El Casal ofereix una programació estable d’activitats trimestrals o anuals que s’engloben dins dels diferents tallers i que treballa diferents vessants i activitats per potenciar l’envelliment actiu (activitats físiques, manualitats, idiomes, noves tecnologies, arts escèniques,...)

També ens caracteritzem per tenir una programació d’activitats més esporàdiques i que es desenvolupen de manera més esporàdica (conferències, xerrades, cinefòrums, ball, sortides, excursions, passejades,...).

Però si hi ha alguna activitat que identifica i molt a les persones que formen part del nostre Casal aquestes són les activitats solidàries amb la Marató de TV3, El Banc d’Aliments de Barcelona i El Caliu d’Horta. Tres vegades a l’any la Gent del Casal de Gent Gran d’Horta amb la col·laboració dels seus socis fa acte de consciència i participa a les diferents campanyes solidàries amb activitats que poden anar des d’un ball a un mercat solidari, passant per les diferents exhibicions que duen a terme els propis tallers del CGG Horta.

Al butlletí hi podeu trobar els actes més importants!

Horari d'informació i atenció*:

Dilluns a Divendres 10h a 12h / 16h a 18h

Dissabtes i Diumenges de 16.30h a 20h

Horari d'obertura del Casal: 

Dilluns a divendres 9h a 13.30h / 16h a 20h

Dissabte i Diumenges 16.30h a 20.30h

Diumenge – per l’activitat de Ball -  17h a 20.30h

*L'horari d'atenció i informació està realitzat, a banda de les persones professionals, per la Comissió d'Informació i d'Acollida del centre formada per persones voluntàries del casal.

C Feliu i Codina, 43
08031 Barcelona
Telèfon: 93 428 78 29
Metro: L5 Horta
Autobusos: V27, 185
Com anar-hi