Qui som

El Casal de Gent Gran d’Horta és un equipament municipal situat al carrer Feliu i Codina, 37-43.

Els seus 2000m2 de superfície estan destinats a donar un espai a les 3.000 persones sòcies que actualment té el centre. Un espai adreçat a oferir un programa d’activitats basat en les arts escèniques, la cultura, la formació, el benestar, la salut i les noves tecnologies.

El Casal de Gent Gran d’Horta es caracteritza per ser un espai de relació, integració i participació activa.

Com ens organitzem?

L’equip humà del Centre està conformat per tres professionals de dinamització, el personal de neteja i un equip de més de 50 persones voluntàries, organitzades en comissions temàtiques que són en primera i última instància, el pilar fonamental del Casal. Un cop al mes els representants de cadascuna de les comissions es reuneixen amb l'equip de dinamització i la coordinadora del Districte en la Comissió Gestora, òrgan de decisió del centre, per tractar tots els temes d'organització i gestió. 

Aquest grup és format per una part de professionals: Animadora Sociocultural, Dinamitzadora, Informadora i Tècnica de Gent Gran del districte i per l’altra part de persones voluntàries: cadascuna de les persones voluntàries que en formen part són les representants de les diferents comissions d’activitats del CGG Horta.

Un total de 58 persones voluntàries són les que formen les diferents comissions d’activitats: comissió de joc, comissió d’arts escèniques, comissió d’arts plàstiques, comissió de cultura i formació, comissió de salut, comissió de ball, comissió d’excursions, comissió de passejades i sortides culturals, comissió d’informàtica, comissió de logística, comissió d’activitats intergeneracionals, comissió de tennis taula, comissió de butlletí i comissió de talleristes de salut. En total 14 comissions.

Què fem?

El Casal ofereix una programació estable d’activitats trimestrals o anuals que s’engloben dins dels diferents tallers i que treballa diferents vessants i activitats per potenciar l’envelliment actiu (activitats físiques, manualitats, idiomes, noves tecnologies, arts escèniques, etc.).

També ens caracteritzem per tenir una programació d’activitats més esporàdiques i que es desenvolupen de manera puntual (conferències, xerrades, cinefòrums, ball, sortides, excursions, passejades...).

Però si hi ha alguna activitat que identifica i molt a les persones que formen part del nostre Casal aquestes són les activitats solidàries amb la Marató de TV3, El Banc d’Aliments de Barcelona i El Caliu d’Horta. Tres vegades a l’any la Gent del Casal de Gent Gran d’Horta amb la col·laboració dels seus socis fa acte de consciència i participa a les diferents campanyes solidàries amb activitats que poden anar des d’un ball a un mercat solidari, passant per les diferents exhibicions que duen a terme els propis tallers del CGG Horta.

Al butlletí hi podeu trobar els actes més importants!

Horari d'informació i atenció:

De dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 18h

Horari d'obertura del Casal: 

De dilluns a divendres de 9h a 13.30h i de 16h a 20h

Dissabtes i diumenges de 16h a 20h

 

C Feliu i Codina, 43
08031 Barcelona 
Telèfon: 93 428 78 29   
   Metro: L5 Horta
   Autobusos: V27, 185
   Com anar-hi