• Antena Ciberàrium

    Inscriu-te ja!

    https://ajuntament.barcelona.cat/innovaciodemocratica/sites/default/files/twitter_antenes.jpg

Notícies

La Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i l’Associació de Software Lliure Decidim signen un conveni de col·laboració per impulsar la participació democràtica amb tecnologies lliures i obertes

19/02/2021 - 14:24h

L’objectiu d’aquest conveni és impulsar la democràcia participativa i el desenvolupament i implementació d’infraestructures digitals de participació obertes, lliures i democràtiques.

Neix a Barcelona Ràdio Ambulatori: sobirania tecnològica en temps de crisis

14/10/2020 - 17:20h

Barcelona crea un projecte pilot amb els primers nodes d'una xarxa de ràdio de resposta climàtica sobre una altra infraestructura fonamental de la ciutat: les biblioteques.

Decidim Fest 2020: repensar la participació ciutadana en temps d’emergència

05/10/2020 - 10:40h

Participació. Aquesta nova edició serà totalment en línia i, a través de xerrades i debats, abordarà els desafiaments en la intersecció de la democràcia i la tecnologia.

Projectes

Una comunitat forta permetrà millorar i fer que el mateix desenvolupament de la plataforma sigui participatiu.

Decidim.barcelona

decidim.barcelona és la plataforma digital de participació de l'Ajuntament de Barcelona per construir una ciutat més democràtica. Està escrita en codi font obert, perquè qualsevol ciutadà pugui veure com està construïda i pugui reutilitzar-la o millorar-la. És també una eina que ens ajuda a construir una xarxa de ciutats més obertes, transparents i col·laboratives per apoderar-ne els ciutadans.

Capacitació

Formem en participació digital segura

Llocs web recomanats