Com puc visitar el Parc del Laberint d'Horta?

*A causa de l'emergència sanitària actual les visites guiades al Parc del Laberint d'Horta queden suspeses fins a nou avís. 

Com puc visitar el Parc del Laberint d'Horta?

Si voleu fer la visita lliure:

Prepareu la vostra visita i consulteu horaris, preus i com arribar-hi en aquest enllaç.

Si voleu sol·licitar una visita per a grups:

Les visites al Parc del Laberint d'Horta estan emmarcades en el programa d’educació ambiental Com Funciona Barcelona? incloses en el vector Verd i biodiversitat. S’ofereixen en el programa d'activitats quadrimestrals per a públic individual de La Fàbrica del Sol o per a grups d'adults i famílies d’un mínim de 10 persones i un màxim de 25.

Les activitats per a grups d'escoles i estudiants es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE) o bé a través de l'oficina del Com Funciona Barcelona? per a grups d'estudiants al correu electrònic comfuncionabarcelona@bcn.cat o al telèfon 933 262 223. Per a més informació cliqueu aquí.

Si voleu sol·licitar una visita per a grups d'adults:

1) Les activitats per a grups del programa Com Funciona Barcelona? tenen un cost públic que podeu consultar a l’apartat "observacions" de cada activitat o bé aquí.

2) Organitzeu un grup de 10 persones mínim i 25 màxim, des de La Fàbrica del Sol no organitzem grups ni els gestionem. Cada grup ha de tenir una persona responsable.

3) Aneu a la pàgina web de peticions per a grups, allà trobareu totes les informacions necessàries per sol·licitar una data i hora. Llegiu les observacions abans de realitzar les peticions.

4) Ens posarem en contacte amb vosaltres per tancar la data i hora de l’activitat. Cap petició es transforma en reserva sense la resposta del personal de La Fàbrica del Sol.

Si voleu fer la visita a través del programa d'activitats quadrimestrals per a públic individual:

1) Consulteu les activitats del programa vigent al programa en pdf o bé al gestor d’inscripcions.

2) Mireu si l’activitat L'art de visitar un jardí: el Parc del Laberint està programada.

3) Entreu a l’esdeveniment i inscriviu-vos a l’activitat, podeu sol·licitar una plaça o dues per usuari registrat. En el cas que l’activitat estigui plena, quedareu registrats en la llista d’espera i si hi ha baixes ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Torneu a les preguntes més freqüents