Com puc visitar el Parc del Laberint d'Horta?

Com puc visitar el Parc del Laberint d'Horta?

 

Si voleu anar-hi amb l'escola o l'institut:

Teniu dues opcions:

- Visita guiada: Les visites guiades al Parc del Laberint per a grups d'escoles i estudiants es gestionen a través del Programa d'Activitats Escolars (PAE) o bé a través de l'oficina del Com Funciona Barcelona? escolar:  comfuncionabarcelona@bcn.cat o 933 262 223. Per a més informació cliqueu aquí.

- Visita lliure: Consulteu l'apartat de sota.

 

Si voleu fer una visita lliure:

No es fan reserves i el control d'accés té lloc a l'entrada principal i l'aforament és limitat.

Prepareu la vostra visita i consulteu horaris, preus i com arribar-hi en aquest enllaç.

Els dimecres i diumenges és gratuït per a tothom.

També podeu descobrir els secrets del Parc del Laberint des de casa a través d'aquest recurs digital: ImPARCdible Laberint d'Horta.

 

Si voleu sol·licitar una visita guiada per a grups:

Les visites al Parc del Laberint d'Horta estan emmarcades en el programa d’educació ambiental Com Funciona Barcelona? incloses en el vector Verd i biodiversitat. S’ofereixen a grups d'adults i famílies d’un mínim de 10 persones i un màxim de 25.

Cal que tingueu en compte:

1) Les activitats per a grups del programa Com Funciona Barcelona? tenen un cost públic que podeu consultar a l’apartat "observacions" de cada activitat o bé aquí. En el cas de la visita guiada al Laberint d'Horta cal pagar també l'entrada al parc.

2) Organitzeu un grup de 5 persones mínim i 14 màxim, des de La Fàbrica del Sol no organitzem grups ni els gestionem. Cada grup ha de tenir una persona responsable. Per tal d'adaptar-nos a la normativa covid i garantir les mesures de seguretat, aquestes condicions estan subjectes al que dicti el Procicat.

3) Aneu a la pàgina web de peticions per a grups, allà trobareu totes les informacions necessàries per sol·licitar una data i hora. Llegiu les observacions abans de realitzar les peticions.

4) Ens posarem en contacte amb vosaltres per tancar la data i hora de l’activitat. Cap petició es transforma en reserva sense la resposta del personal de La Fàbrica del Sol.

 

Si voleu fer una visita guiada a través de les aules ambiental de la ciutat:

1) Consulteu les activitats de les aules ambientals de la ciutat o bé les de la Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona (XEAB).

2) Mireu si l’activitat L'art de visitar un jardí: el Parc del Laberint està programada.

3) Entreu a l’esdeveniment i inscriviu-vos a l’activitat. En el cas de la XEAB podeu sol·licitar una plaça o dues per usuari registrat al web de La Fàbrica del Sol. En el cas que l’activitat estigui plena, quedareu registrats en la llista d’espera i si hi ha baixes ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

Torneu a les preguntes més freqüents