A la tardor intercanvia i renova la roba!

Prevenció de residus. Del 2 al 26 de novembre torna la campanya “Renova la teva roba” per fomentar l’intercanvi com a eina d’educació per a la sostenibilitat.

Del 2 al 26 de novembre torna “Renova la teva roba”, una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament.

La Fàbrica del Sol participa en l’edició de tardor d’aquesta campanya com a punt d’intercanvi de roba i, a més, en col·laboració amb l’Ateneu de Fabricació La Fàbrica del Sol i les Cases d’Oficis de Barcelona Activa, ha organitzat dos tallers molt interessants.

El dimecres 16 i el dijous 17 de novembre, de 16.30 a 19.30 hores, seran els dies de recollida de roba a La Fàbrica del Sol. Recordeu! S’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim). La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’acceptarà roba de vestir i no es recolliran sabates, roba interior ni de la llar.

Aprofitant que us acosteu a La Fàbrica del Sol, hem preparat dos tallers participatius per reflexionar sobre el valor emocional que donem a la roba i l’impacte que té consumir-ne i produir-ne.

El dia de l’intercanvi de roba a La Fàbrica del Sol serà el dissabte 19 de novembre, de 10.30 a 13.30 hores. Recordeu! Us podreu endur 10 peces com a màxim (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim). En el cas de la roba per a nadons, també hi haurà les mateixes limitacions i no es podran utilitzar peces renovades en altres edicions.

Trobareu més informació sobre els diferents punts d’intercanvi, repartits per tots els districtes de Barcelona, i el funcionament de “Renova la teva roba” clicant aquí.