Gràcies per estar al nostre costat

La Fàbrica del Sol. Ara que acaba l'any, et volem donar les gràcies per participar en les nostres propostes.

El 2020 ha estat, sens dubte, un any que passarà a la història. Segur que, quan miris enrere, et vindran a la memòria el confinament, els nervis, la incertesa. I tindràs un record per totes les persones que ens han deixat. També tindràs present com has trobat a faltar les abraçades, passejar pels parcs o els cafès a mitja tarda amb aquella amiga que fa massa que no veus.   

L’equip de La Fàbrica del Sol també hem viscut un any molt intens i, perquè no dir-ho, difícil. Sumat a la situació personal, totes ens hem hagut de reinventar per tirar endavant i trobar la millor manera de seguir al teu costat. T’hem trobat a faltar presencialment però, sortosament, t’hem retrobat rere la pantalla

Per seguir a prop teu hem organitzat xerrades, tallers i visites virtuals. Així, per exemple, has pogut descobrir la gran diversitat d’animals que hi ha a la ciutat, amb l’activitat “Barcelona, ciutat biodiversa” o t’has endinsat a la cooperativa d’habitatge de La Borda, amb l’activitat “Compartir és viure”. 

Malgrat les dificultats, t’has seguit interessant pel medi ambient i la sostenibilitat i segueixes l’actualitat de la ciutat amb els Fars de Sol (entrevistes en profunditat), les Càpsules de Sostenibilitat, i les notícies d’actualitat

Des de La Fàbrica del Sol et volem donar les gràcies, una vegada més, per seguir al nostre costat durant aquests mesos tan complexes i pel teu interès en seguir aprenent i batallant per fer de Barcelona una ciutat més sostenible. L’emergència climàtica no s’atura i tenim molta feina per davant.

Comptem amb tu! 

Fins ben aviat!