La Fàbrica del Sol estrena una nova visita guiada: BiodiversitART

Educació Ambiental. Nova visita guiada a la Fàbrica del Sol des de la seva vessant més natural.

El proper dijous 17 de juny a les 17 h, tornem a obrir les portes de La Fàbrica del Sol amb l’estrena de “BiodiversitART”, una nova visita guiada, centrada en la influència de la natura en l’art i la importància del verd i la biodiversitat urbana pel nostre benestar físic i emocional. 

 

La visita guiada BiodiversitART

Quina relació hi ha entre art i natura? Podem viure sense natura? I sense art? Artistes de totes les disciplines s’han inspirat en la natura per crear les seves obres. Ara que l’art i la natura se’ns fan més necessaris que mai, us proposem conèixer La Fàbrica del Sol des del seu vessant més biològic. Mentre recorrem l’edifici de La Fàbrica del Sol anirem descobrint la gran diversitat d’animals que viuen a la ciutat, els arbres i les plantes que ens envolten, l’empremta que deixen en l’art i el paper que juga la biodiversitat en la nostra salut, tant física com mental. Acabarem la visita creant una peça d’art única, utilitzant materials naturals com pedres, llavors, terra, pinyes, etc. La visita és gratuïta però cal inscripció prèvia clicant aquí

 

La Fàbrica del Sol

La Fàbrica del Sol és un edifici modernista, inclòs al Catàleg del Patrimoni Arquitectònic i Artístic de la ciutat. i  dissenyat per l’arquitecte Domènech i Estapà. L’edifici ha estat testimoni de la transició cap a la sobirania energètica: del pas de les energies fòssils a les renovables. Incorpora diferents solucions sostenibles per millorar l’eficiència energètica com són: la generació d’energies renovables, l’estalvi d’aigua o la conservació de la biodiversitat.

Per anar fent boca us animem a descobrir “L’ABC de La Fàbrica del Sol”, un joc en línia que permet descobrir tots els secrets d’aquest emblemàtic edifici i conèixer els diferents elements que l’han convertit en un exemple d’eficiència i punt de trobada per una ciutat més sostenible.