La Fàbrica del Sol s'uneix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Sostenibilitat. La Fàbrica del Sol s'uneix a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura organitzant una Matinal en Moviment.

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

La Fàbrica del Sol s’uneix a les activitats que se celebraran arreu de la ciutat de Barcelona amb una matinal en moviment el dissabte 17 de setembre.

El matí començarà a les 10 h amb una cursa de transports, coorganitzada amb l’Aula Ambiental de la Sagrada Família. No es tractarà d’una competició sinó d’una comparativa dels diferents mitjans de transport. Anirem des de l’Aula Ambiental de la Sagrada Família fins a La Fàbrica del Sol a la Barceloneta per comparar el temps i el cost econòmic i ambiental de desplaçar-se en cotxe, bus, bicicleta, metro, patinet, a peu, entre altres mitjans de transport. Després d’un petit refrigeri, a partir de les 11 h, debatrem sobre els principals reptes que ens planteja un futur sense petroli en els àmbits del transport, l’energia i l’ecologia, en un taller a càrrec de Jordi Solé.

I si el que voleu és passar un matí en família, a les 10.30 h, podreu customitzar-vos la vostra bici i aprendre a pedalar segurs per la ciutat, en un taller a càrrec de l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i la Saboga.

Totes les activitats són gratuïtes però cal inscripció prèvia a les pàgines web que trobareu tot seguit.

MATINAL EN MOVIMENT (dissabte 17 de setembre)

SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA (dimecres 28 de setembre)