Les Escoles + Sostenibles celebren els seus 20 anys!

Sostenibilitat. "Un cap d'any fora de temporada" el punt i final d'Escoles+Sostenibles a un curs farcit de celebracions.

Cada final de curs escolar, Escoles + Sostenibles organitzen un acte de cloenda per tal de celebrar, conjuntament amb els centres educatius de la xarxa, les accions i els objectius assolits al llarg del curs. El passat 15 de juny va tenir lloc “Un cap d’any fora de temporada”, l’acte de cloenda d’Escoles + Sostenibles, que enguany commemora els 20 anys del seu naixement. 

 

Aquest acte de cloenda va marcar el punt i final d’un any farcit de celebracions. Durant tot el curs s’han realitzat diferents propostes d’activitats per commemorar l’efemèride, com l’acte de benvinguda, el llançament de 3 reptes o el joc de descoberta “La misteriosa fuita de Co2”, que ha tingut una gran acollida, amb més de 5.600 participants de 134 centres que formen part del programa.

.

Consulteu el vídeo dels 20 anys clicant aquí. També podeu veure els moments més destacats de la seva trajectòria en el següent enllaç

 

Escoles + Sostenibles: 20 anys estenent la cultura de sostenibilitat als centres educatius

Escoles + Sostenibles va néixer l’any 2001, en el marc del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona, amb l’objectiu de contribuir a la sostenibilitat des de l’educació i amb el reconeixement de les escoles com a agents de canvi a la ciutat. 

El programa implica de forma activa l’alumnat en la millora de la sostenibilitat del centre educatiu, amb projectes encaminats a fomentar la biodiversitat, els horts ecològics, el compostatge, la mobilitat sostenible, la qualitat de l’aire i l’acústica, el consum responsable i l’estalvi d’aigua i energia.

Aquest curs 2020-2021 han format part del programa 358 centres educatius, més de la meitat dels centres de la ciutat de Barcelona, i gairebé un 70% s’hi han sumat en algun moment al llarg d’aquests 20 anys.

Per molts anys, Escoles + Sostenibles!