Qui ha guanyat l’Enigmapa?

Medi ambient i sostenibilitat. S'acaba l'Enigmapa després de més d'un mes de reptes i un gran èxit de participació

El dia 17 de juliol va arribar a la seva fi L’Enigmapa B+S 2020, el concurs organitzat pel Mapa Barcelona + Sostenible per donar a conèixer els projectes, iniciatives i col·lectius de la ciutat que treballen amb propostes sostenibles.

 Un grup de 8 entitats del Mapa B+S ha treballat conjuntament per fer possible aquesta primera edició del concurs, en la que també s’ha comptat amb la col·laboració de Barcelona Turisme.

 Han estat 6 setmanes intenses, en les que han participat més de 200 persones per tal d’intentar esbrinar els reptes proposats a la pàgina web del mapa B+S.

 Setmanalment, les persones participants han hagut de superar reptes que els han permès descobrir curiositats sobre el litoral, conèixer entitats que treballen per disminuir els residus o fins i tot on consumir de manera responsable o com fer de turistes locals, entre molts altres temes.

 

Molts premis!

A més, cada setmana, l’Enigmapa ha repartit fantàstics premis que afavoreixen la sensibilització i l’acció ciutadana com un kit d’art i biodiversitat, un kit de prevenció de residus o un kit d’energia

 Una  vegada superats aquests reptes setmanals, les persones que havien respost correctament a totes les preguntes d’alguna setmana passaven a la final.

 Les guanyadores d’aquesta gran final han estat:

        Categoria relat: Anna, amb “verd a la ciutat“, guanyadora d’una magnífica estanteria per posar plantes.

        Categoria fotografia: Marta, amb “a la velocitat de la llum“, guanyadora d’una taula de cultiu.

 Des de La Fàbrica del Sol els hi volem donar l’enhorabona a elles i a totes les persones participants!

 

 El Mapa de Barcelona + Sostenible

El Mapa B+S va ser ideat l’any 2014 per diferents entitats, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i actualment és coordinat des de la Direcció d’Estratègia i Cultura de Sostenibilitat d’Ecologia Urbana.

És un projecte viu i col·laboratiu, en què totes les persones que ho vulguin poden afegir-hi punts d’interès, fotografies, relats, iniciatives, projectes i itineraris per descobrir i participar de la cara més sostenible de la ciutat.

Clica aquí per descobrir-lo.