L'art de visitar un jardí: el Parc del Guinardó

La rusticitat del bosc combinada amb l'elegància d'un jardí d'arbustos retallats.

Un itinerari per un espai on conviu la rusticitat del bosc amb l'elegància d'un jardí d'arbustos retallats. El Parc del Guinardó és un dels espais verds més extensos i amb més contrastos de Barcelona.

Vine a passejar per la frondositat de la zona forestal i a gaudir d’unes vistes úniques sobre la ciutat. Agafant com a fil conductor l’aigua, descobreix el jardí històric creat per Jean-Claude Nicolas Forestier en col•laboració amb Nicolau Maria Rubió i Tudurí a principis del segle XX. A més, el parc es tracta d'un dels indret amb major riquesa d'aus de la ciutat, sobretot pel que fa als
ocells insectívors forestals i perquè constitueix un important enclavament per veure el pas dels ocells migratoris.

Dia i hora: 
Dimarts de 16 a 18 h o de 18 a 20 h. Dimecres i dijous de 10 a 12 h, de 12 a 14 h, de 16 a 18 h o de 18 a 20 h. Divendres de 10 a 12 h, de 12 a 14 h o 16 a 18 h. Alguns dissabtes de 10 a 12 h o de 12 a 14 h.
Observacions: 

Durada: 1,5 - 2 h.
Nombre màxim de participants: 25 (mínim 10)
Preu: sotmesa a un preu públic. Consulteu les condicions de pagament als arxius relacionats.
Idioma: català
Accessibilitat: no apta per a persones amb mobilitat reduïda

Cap reserva és vàlida sense la confirmació del personal de La Fàbrica del Sol. El dia i l’hora s’assignen segons les demandes dels grups interessats, estrictament per ordre d’arribada. La reserva està sotmesa a la disponibilitat dels educadors/es. Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les sol·licituds de reserva d'activitats s'han de fer amb una previsió mínima de 15 dies.

Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats
Adreça:  
Pl. del Nen de la Rutlla, 08041 Barcelona, Spain
Punt de trobada: 
Plaça del Nen de la Rutlla (davant escultura del nen de la rutlla). Com arribar-hi? metro: Guinardó | Hospital de Sant Pau (L4); bus: H6, 32, 39, 55, 117