Redueix la despesa i millora el confort de la teva escala

Un 60% dels edificis van ser construït abans de 1979 quan va arribar la primera normativa d’eficiència energètica en edificació a l’Estat. Que l’habitatge on vivim no sigui eficient duu com a conseqüència viure en situacions de desconfort o incrementar la despesa per viure en condicions adequades. El govern central, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona posen a disposició de les comunitats veïnals programes per finançar actuacions de millora energètica i incorporar energies renovables. En aquest taller veurem com reduir la despesa energètica de les comunitats veïnals, com finançar actuacions de millora energètica i com incorporar les energies renovables en edificis de la ciutat.

Un educador ens mostrarà on fixar-nos si volem ajustar el contracte de la comunitat, els requisits per accedir als ajuts i les actuacions recomanades segons tipus de bloc.

 

Preu: 
Gratuïta
Observacions: 

L'activitat té una durada d'1,5 h.

Nombre recomanat de participants: 15-20. Cal un mínim de 10 persones per a realitzar l’activitat.

Cap reserva és vàlida sense confirmació.  Les anul·lacions s’han d’informar amb un mínim de 48 h d’antelació.

Les activitats són en català i adreçades a públic adult.

Si sou un grup de més de 10 persones podeu sol·licitar aquí l'activitat de manera gratuïta per la vostra entitat, equipament o grup d'amics. Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.

Arxius relacionats