Tot el què s'amaga en un comptador digital

Què suposa la instal·lació dels comptadors telegestionats? Qui es queda amb les meves dades de consum? Tenen efectes sobre la salut aquests comptadors? Em puc oposar al canvi?

 

Actualment, s'està duent a terme el pla de renovació de comptadors amb la instal·lació dels nous comptadors digitals telegestionats.

En aquest taller compararem els nous comptadors amb els antics analògics i aprendrem a trobar tota la informació d'interès que podem obtenir amb els nous comptadors. Parlarem sobre l'obligatorietat d'instal·lació, preu i costos i sobre l'impacte a la salut de les persones que pot representar la seva posada en funcionament.

 

Si voleu un tastet previ, amb aquest vídeo aprendreu els trucs per treure el màxim partit al vostre comptador digital i així ser més eficients en el vostre consum d'energia.

 

 

Observacions: 

Es necessita un projector o una pantalla i un ordinador per poder desenvolupar el taller a les vostres instal·lacions.

Durada: 1 h aprox.
Nombre màxim de participants: 15-20 (mínim 10)
Preu: gratuït

Les activitats són en català i adreçades a públic adult.

 

Si sou un grup de més de 8 persones podeu sol·licitar aquí l'activitat de manera gratuïta per la vostra entitat, equipament o grup d'amics. Recordeu llegir l'apartat d'horari, observacions i arxius relacionats abans de sol·licitar l'activitat.