Showcooking 'Plant-Based, una tendència gastronòmica responsable'
Traductor de
:
![google](https://ajuntament.barcelona.cat/lgtbi/sites/all/modules/custom/bcn_guide/img/gtranslate.png)
![](https://estatics-nasia.dtibcn.cat/nasia-pro/media/Dg-SC8.760x428.c6653067.jpg)
Horarios
Días | Horas | Preus | ||
---|---|---|---|---|
Diumenge |
de 13.00 h a 14.00 h |
Entrada Gratuïta |
Passeig dels Til·lers (parc de la Ciutadella)
- Dirección:
- Parc de la Ciutadella, 0
- Districto:
- Ciutat Vella
- Barrio:
- Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
- Ciudad:
- Barcelona
Fa temps que hi ha una sensibilitat per la clientela que només consumeix vegetals, i la tendència s'ha consolidat als centres de formació, com el CETT, que ens ofereix un showcooking sobre el tema