CRISTIANISME | Conversa "O Sidera" #Trànsits

L’OAR ha col·laborat amb el Museu de la Música en el cicle "Trànsits, les músiques de l'esperit", en què s'ha explorat el paper que té la música en la pràctica religiosa i la vida espiritual de diverses comunitats religioses presents a Barcelona. Aquest 2023-2024, les sessions s’emmarquen a la temporada “Poder o revolta” de l’Auditori.

La música litúrgica bizantina i del renaixement francoflamenc són el marc sonor del concert O Sidera de la segona temporada del cicle Trànsits, un concert centrat en unes figures que van ser protagonistes de diverses manifestacions artístiques dintre del cristianisme, les Sibil·les.

CONVERSA amb Margarida Barbal, docent a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i cantant especialitzada en la música sacra medieval; Juan Carlos Asensio, músic i musicòleg especialitzat en cants gregorians, professor de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i director de l’agrupació Schola Antiqua, i Lila Hajosi, musicòloga, cantant lírica especialitzada en música antiga i fundadora i directora artística de l’Ensemble Irini. Comptà amb la musicòloga Margalida Amengual en la traducció.