Acreditació pels mitjans de comunicació per l’acte “Barcelona, Ciutat de Pau” del 17 d’agost : Servei de Premsa

Acreditació pels mitjans de comunicació per l’acte “Barcelona, Ciutat de Pau” del 17 d’agost

09/08/2018

Català | Castellano | English

Barcelona acollirà el proper 17 d’agost l’acte de commemoració del primer aniversari dels atemptats a Barcelona i Cambrils, que va provocar 16 morts i més d’un centenar de ferits, amb el lema Barcelona, Ciutat de Pau, que reafirma l’aposta de ser una ciutat de pau, acollida i integradora.

L’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la delegació del Govern de l’Estat a Catalunya, ha promogut i coordinat l’acte en record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats del 17 d’agost, que se celebrarà a la plaça Catalunya, així com una ofrena floral a la Rambla.

En l’acte també hi haurà la presència institucional dels ajuntaments de Cambrils i Ripoll, així com Alcanar i Subirats. També es comptarà amb la presència de representants de Rubí, Sant Hipòlit de Voltregà, Vilafranca del Penedès i Saragossa, municipis on residien víctimes mortals, i membres de tots els cossos policials, serveis d’emergència i la resta de serveis públics que van ajudar en l’atenció als atemptats. En aquest acte, sense parlaments oficials, el protagonisme recaurà en els familiars de les víctimes dels atemptats i els ferits.

 

INFORMACIÓ SOBRE L’ACTE

L’acte commemoratiu del primer aniversari dels atemptats se celebrarà el divendres 17 d’agost a les 10:30 hores a la plaça de Catalunya. L’acte “Barcelona, Ciutat de Pau”, Acte en record i solidaritat amb les víctimes dels atemptats del 17 d’agost”, ha estat coordinat pel Comissionat de Programes de Memòria.

Prèviament, a les 10:00 hores aproximadament, està prevista una ofrena floral davant el mosaic de Joan Miró de la Rambla, al Pla de l’Òs, amb familiars de les víctimes mortals.

 

INFORMACIÓ SOBRE ACREDITACIÓ PER A MITJANS

 

ACTE A PLAÇA DE CATALUNYA

El període d’acreditacions per als mitjans de comunicació per accedir a la zona de premsa habilitada a Plaça Catalunya estarà obert fins el dimarts 14 d’agost a les 17:00 hores. Fora d’aquest termini no s’acreditarà més persones ni unitats mòbils. El formulari d’acreditació s’ha tancat.

Les acreditacions es confirmaran per correu electrònic a partir de les 18:00 del dimarts 14 d’agost, un cop finalitzat el període d’acreditacions.

Les acreditacions es podran recollir:
– A l’Ajuntament de Barcelona (accés per Plaça de Sant Miquel) el dijous 16 d’agost de 10:00 a 17:00 hores de la tarda.

 

OFRENA FLORAL A LA RAMBLA (PLA DE L’ÒS, MOSAIC DE JOAN MIRÓ)

L’ofrena floral amb familiars de les víctimes mortals es farà a les 10:00 hores davant del mosaic de Joan Miró, al Pla de l’Òs de la Rambla. Els mitjans interessats en cobrir aquest moment, disposaran d’un espai habilitat. L’accés a aquest espai s’ha de fer abans de les 9:30 hores.

Un cop acabat l’acte, els mitjans disposaran d’un bus llançadora que els portarà fins a Plaça de Catalunya.

 

APARCAMENT D’UNITATS MÒBILS

L’aparcament d’unitats mòbils es facilitarà a les zones delimitades en el mapa.

Per acreditar les unitats mòbils i els tècnics o personal de la unitat mòbil cal enviar les dades a través del formulari anterior indicant la matrícula del vehicle. Cal omplir el formulari per cadascun dels tècnics o personal de la unitat mòbil, indicant la matrícula del vehicle.

IMPORTANT: El muntatge de les unitats mòbils s’haurà de fer abans de les 9:00 hores del divendres 17 d’agost. A partir d’aquella hora no es permetrà l’accés de més vehicles.

Per qualsevol aclariment logístic i tècnic, contactar amb mgarciap@bcn.catCompartiu aquest contingut