You are here

Programa "Temps per a tu" a Sant Martí: Activitats de lleure per a infants i adolescents amb discapacitat

Error message

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/apps/app0397/www/recintefabraicoats/includes/file.phar.inc).

És un servei per fomentar el lleure de qualitat per a infants i adolescents (de 5 a 17 anys) amb discapacitat i els seus germans i germanes de la mateixa franja d'edat. Alhora promou la conciliació de la vida laboral i personal de les famílies.

S'ofereixen activitats lúdiques i jocs adaptats tenint en compte les preferències i els interessos de les persones participants. I són dutes a terme per professionals d´entitats que treballen en l'àmbit del lleure per a persones amb discapacitat.

Les activitats s'adaptaran a la situació de la covid-19 d'acord amb les recomanacions que indiquin les autoritats competents en cada moment.

Horaris

Error del Plànol BCN
No s’ha pogut carregar Plànol BCN degut a la configuració errònia dels paràmetres.

Escola La Palmera

Adreça:
Carrer del Concili de Trento, 253
Districte:
Sant Martí
Barri:
la Verneda i la Pau
Població:
Barcelona

Notícies

“Obert per obres” MUHBA Fabra i Coats. El museu del treball de Barcelona

23/03/2023

La Nau F de la Fabra i Coats, de Sant Andreu, acull l’espai del MUHBA dedicat al treball i la ciutat que comptarà amb l’arxiu dels Amics de Fabra & Coats.

Vuit espectacles del XIV Festival Mutis fan cap a la Fabra i Coats

14/03/2023

L'esdeveniment arrenca motors divendres 17 de març a la fàbrica amb 'Desarraigo', de Teatro de lo Ausente, i 'Final de trayecto', de Misael Sanroque.

Vídeo

Fem un recorregut pels espais de la Fabra i Coats i el dia a dia de les entitats que acull el recinte.
Cultura, creativitat, història i educació conviuen en més de 20.000m2 de naus rehabilitades, testimoni del passat industrial del Districte de Sant Andreu.