Un pla per a Sant Martí

Un full de ruta per a l'enfortiment i transformació socioeconòmica del Districte en el període 2021 - 2023

Districte de
Sant Martí

obrir barcelona activa

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Pla de Desenvolupament Econòmic del districte que, hereu del Pla anterior, continua apostant pel desenvolupament econòmic de proximitat, posant en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.

 

Aquest Pla s’ha elaborat de forma conjunta entre l’equip de govern del districte de Sant Martí, la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Sant Martí, Barcelona Activa i el programa municipal de Pla de Barris, a partir de propostes dels diferents espais de participació ciutadana i del teixit econòmic, social i comunitari.

Notícies

dijous, 18. maig 2023 - 10:14h

Visita l'Antena Cibernarium a la nova Biblioteca Gabriel García Márquez

Talent Digital. Si vols estar al dia de les últimes novetats en ciència i tecnologia, visita l'Antena Cibernarium a la Biblioteca Gabriel Garcia Márquez.

dimecres, 10. maig 2023 - 11:11h

Neix Intermedia Locals, un servei municipal per a la intermediació de lloguer de locals buits

Amunt Persianes. El nou servei busca la signatura de nous contractes de lloguer amb preus sota mercat, ajuts a la propietat de fins a 3.000€ i condicions avantatjoses per a ambdues parts.

dimecres, 3. maig 2023 - 14:34h

Comencen els preparatius per l'Estiu Cooperatiu a Sant Martí

Economia social i solidària. L'associació BiciHub ha començat els preparatius per realitzar el primer Estiu Cooperatiu de Sant Martí, amb una fira d'entitats inclosa.

dimecres, 3. maig 2023 - 12:57h

Presentació de l'informe 2022 del Pla de Desenvolupament Econòmic

Economia. S'hi descriu l'evolució del PDE durant aquests 2022

dimarts, 2. maig 2023 - 9:43h

Les gimcanes digitals gratuïtes descobreixen 7 barris de Barcelona

IMPULSEM EL QUE FAS. Gymkana Digital Turística està portant a terme el projecte “Apropa´t al barris. Descobreix i aprèn jugant” amb el suport de la subvenció “Impulsem el que Fas 2022” de l’Ajuntament de Barcelona, gestionada a...

divendres, 21. abril 2023 - 14:39h

La InnoBAdora+ fa una crida a les organitzacions de l’ESS que busquin un entorn per créixer

Crida a les organitzacions de l’ESS que busquin un entorn per créixer col·laborativament

dilluns, 3. abril 2023 - 10:43h

Nova convocatòria dels ajuts Impulsem el que fas

Subvencions. L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, impulsa la 7a edició de les subvencions per finançar projectes que impulsen l’economia dels barris.

divendres, 17. març 2023 - 11:16h

Amunt Persianes, Sant Martí

Comerç. 20 establiments han rebut finançament entre 2018 i 2022 per instal·lar nova activitat econòmica a una planta baixa al Districte, gràcies als ajuts Amunt Persianes - Impulsem el que Fas. A més, 6 comerços ja existents han...