Un pla per a Sant Martí

Un full de ruta per a l'enfortiment i transformació socioeconòmica del Districte en el període 2021 - 2023

Districte de
Sant Martí

obrir barcelona activa

Arran de la crisi socioeconòmica provocada per la pandèmia, l’Ajuntament de Barcelona posa en marxa diverses mesures de reactivació econòmica i és en aquest context que neix aquest Pla de Desenvolupament Econòmic del districte que, hereu del Pla anterior, continua apostant pel desenvolupament econòmic de proximitat, posant en valor els actius i les oportunitats del territori, amb un enfocament d’economia plural i centrada en les persones.

 

Aquest Pla s’ha elaborat de forma conjunta entre l’equip de govern del districte de Sant Martí, la Direcció de Serveis a les Persones i al Territori del Districte de Sant Martí, Barcelona Activa i el programa municipal de Pla de Barris, a partir de propostes dels diferents espais de participació ciutadana i del teixit econòmic, social i comunitari.

Notícies

dimecres, 25. maig 2022 - 9:40h

Ajuts de fins a 2.000 euros per instal·lar persianes que deixin veure l’interior del teu comerç

APARADORS VIUS. L’Ajuntament de Barcelona estrena la campanya Aparadors vius, que busca facilitar la visibilitat dels aparadors més enllà de l’horari comercial.

divendres, 20. maig 2022 - 12:34h

Els Punts de Defensa de Drets Laborals creixen i es consoliden al 2021

PUNTS DE DEFENSA DE DRETS LABORALS. Els Punts de Defensa de Drets Laborals ofereixen assessorament jurídic en matèria de dret laboral a la ciutadania.

dimarts, 22. març 2022 - 10:20h

Setena edició de Camí de la Solidesa

CAMÍ DE LA SOLIDESA. Hem acompanyat 87 organitzacions de l’ESS en la seva consolidació i enfortiment. Voleu ser les properes?

dijous, 23. desembre 2021 - 9:17h

Es presenta la moneda ciutadana REC en el marc del projecte internacional MedRiSSE

RECURS ECONÒMIC DE CIUTADANIA

dijous, 30. setembre 2021 - 11:39h

S'inicia el programa Fem Feina, Fem Futur

Barcelona Activa ha llançat el programa “Fem Feina, Fem Futur”,

dijous, 30. setembre 2021 - 11:32h

Retorn dels punts d'informació presencials

PUNTS D'INFORMACIÓ PRESENCIALS. Barcelona Activa reforça el Servei d’Informació per l’Orientació i la Recerca de Feina amb la tornada a la presencialitat.

dijous, 9. setembre 2021 - 10:23h

Reactivem el teu comerç

REACTIVACIÓ ECONÒMICA. Convocatòria per l'atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d'establiments d'economia local.

dilluns, 26. juliol 2021 - 11:20h

Reactivem Barcelona

REACTIVACIÓ ECONÒMICA. Convocatòria per l’atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d’establiments d’economia local.