Reactivem Barcelona

dilluns, 26 juliol, 2021 - 11:20

REACTIVACIÓ ECONÒMICA. Convocatòria per l’atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d’establiments d’economia local.

Convocatòria per l’atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d’establiments d’economia local: comerços, establiments de serveis, de restauració, d’oci nocturn i allotjaments turístics situats en planta baixa, que hagin invertit o tinguin previst invertir en millores als seus locals entre la declaració de l’estat d’alarma i fins a finals d’any

Les aturades i afectacions provocades per la covid-19 generen, en moltes activitats econòmiques de la ciutat, la necessitat de realitzar inversions per adequar-se, reobrir o adaptar-se per ser més competitives, digitals, accessibles i sostenibles, i poder respondre a les noves expectatives de la ciutadania d’adquirir productes i serveis de manera segura.

Per ajudar a realitzar aquestes millores als establiments, l’Ajuntament de Barcelona presenta una convocatòria de 12.000.000 euros, adreçada a actuacions de reactivació i normalització de l’activitat econòmica. Posteriorment, s’habilitarà una segona línia de subvencions de 8M d’euros dirigida a projectes de reforma, accessibilitat, adequació i digitalització que suposin grans inversions.

La presentació de sol·licituds és fins el 9 de setembre de 2021, i els ajuts aniran de 1.000 a 4.900 euros.

Per més informació, clica aquí