Activitats del Celler de Sumillers
EDICIÓ DE 2013
Pròximament us oferirem les activitats d'aquest any
Divendres 18 d'octubre
17.00 - 17.45 h
Vins amb història (patrocina Moritz).
Sergi Figueras - Sumiller del Bar à Vins
de la Fàbrica Moritz Barcelona
Jordi Creus - Editor de la revista Sàpiens
18.00 - 18.45 h
“Mixers Manifesto” de Fever-Tree.
Ferran Centelles i David Seijas - Sumillers de elBulli,
2000-2011
19.00 - 19.45 h
Garnatxes i Carinyenes del Montsant
(amb la col·laboració de D.O. Montsant).
Sergi Figueras - Campió d'Espanya de Sumillers
Dissabte 19 d'octubre
11.30 - 12.15 h
MARTINI® 150 anys mantenint la tradició
del vermut original.
Helios Gómez - Brand Ambassador de Martini
12.30 - 13.15 h
Presentació dels vins del Sud-est de França
I el maridatge: vi blanc dolç amb foie gras
i formatge de Roquefort.
Julien Hontang i Yannick Delpech - Rest. L'Amphitryon (Colomiers)
13.30 - 14.15 h
Les Garnatxes blanques de la Terra Alta
(amb la col·laboració de D.O. Terra Alta).
Adolf Gómez
17.00 - 17.45 h
Els vins ecològics, naturals i biodinàmics
(amb la col·laboració de Guia Vinum Nature).
Xavier Nolla - Responsable fira de vins Vinum Nature
18.00 - 18.45 h
El cava: cava, reserva i gran reserva; diferències i estils
(amb la col·laboració de D.O. Cava).
Agusti Torelló
19.00 - 19.45 h
Gin tonics i els nous cocktails de moda.
Damià Mulà Gimeno - Cap de barmans a Gintonic Elephanta
Diumenge 20 d'octubre
11.30 - 12.15 h
Experiències vinícoles a l'Empordà (patrocina Costa
Brava - Pirineu de Girona i Ruta del Vi D.O. Empordà).
Laura Masramon
12.30 - 13.15 h
L'Empordà, terra de grans vins
(amb la col·laboració de D.O. Empordà).
Anna Vicens - Miquel Alimentació
13.30 - 14.15 h
Viu l'experiència enoturismePENEDÈS
(patrocina Agencia Catalana de Turisme).
Xavi Nolla - Tast de vins D. O. Penedès
17.00 - 17.45 h
Combinacions entre formatges i vins de postre
(amb la col·laboració de Vila Viniteca).
Judith Cercós - Sumiller Hotel Mandarin Oriental Barcelona
18.00 - 18.45 h
El vermut: els seus orígens, com s’elabora i el plaer
de tastar-lo (patrocina Diputació de Barcelona).
Jaume Mussons - Vins Mussons
19.00 - 19.45 h
“Mixers Manifesto” de Fever-Tree.
Ferran Centelles i David Seijas - Sumillers de elBulli,
2000-2011