Mercat de Mercats 2017

 

 

 

 

Mercat de Mercats 2017

 

#mercatdemercats

 

 

La 8a edició de Mercat de Mercats omple de producte fresc i gastronomia l’Avinguda de la Catedral

 

Entre els dies 20 i 22 d’octubre l’Avinguda de la Catedral s’omplirà de gastronomia i productes de mercats amb motiu de la celebració de la 8a fira Mercat de Mercats. Aquesta edició arriba amb més producte fresc, més consells i més propostes, i amb una clara aposta per l’alimentació sana, saludable i de proximitat.

Les novetats d’enguany aposten per una major presència dels productes frescos i la promoció dels mercats com a espais que tenen cura de les matèries primeres. Així, 21 parades de diferents Mercats Municipals de Barcelona ens portaran una selecció dels seus productes i també, com a les anteriors edicions, trobarem una mostra dels productors locals de Catalunya.

No podem oblidar la part de la degustació que, durant la Fira, estarà representada per 15 establiments, entre els quals hi haurà restaurants de mercat, que oferiran 32 degustacions al voltant d’una cuina i barra centrals.

Pel que fa l’horari, obrint portes divendres a les 12h, i dissabte i diumenge a les 11h,  la fira funcionarà fins les 21:30h divendres, fins les 22h dissabte i fins les 21h diumenge per tal de permetre que els visitants puguin gaudir durant tota la jornada de l’esdeveniment.

A més de les activitats gastronòmiques hi haurà també temps per a les activitats lúdiques:

Divendres 20

19h - Actuació de Ball de Pastorets de l'Arboç

Dissabte 21

11:30h a 13h- Actuació de l'Esbart Joventut Nostra, Esbart Sant Jordi i Colla Sa Bodega d'Eivissa a la Plaça Nova

15h- Actuació del Grup de percussió Ssstrèpids

18h- Actuació d'Obra sardanista Violetes del Bosc

Diumenge 22

11:30h- Ballada de sardanes amb la Cobla Reus Jove. Organitza: Agrupació cultural Folklòrica Barcelona)

13:30h-  Presentació del llibre gastronòmic del xef Joan Gurguí (xef personal i de la Cuina del Mercat del Ninot) a l'estand de l'IMMB